reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Dzikdzik,wariatko. :-p Nie na Twoj - tak jakos ogolnie mi sie napisalo. :-D :-p

A ja zrobilam dzis Zuzi deserek ze startego jabluszka,startej gruszeczki i 5 kulek winogronka. :-D Wcinala,az Jej sie uszka trzesly. :-D :tak:

reklama
Agutko jasna sprawa:-D , to było pytanie retoryczne?:nerd:
:-D :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-D :-D :-D

kupiłam dziś Majulce kaszkę z BoboVity "Smaczny sen", bananowa mleczno-ryżowa od 4ms. Jakaś dziwna mi się wydaje, śmierduli jak Bebilon Pepti:eek:, kolor szary:-p. No ale niby z melisa.

kupiłam dziś Majulce kaszkę z BoboVity "Smaczny sen", bananowa mleczno-ryżowa od 4ms. Jakaś dziwna mi się wydaje, śmierduli jak Bebilon Pepti:eek:, kolor szary:-p. No ale niby z melisa.
A ja czegos takiego nigdzie w sklepie nie widziałam:eek: :no: :-(. Napisz czy działa na Maję:-p (ta melisa;-) )to może i ja sie skuszę, no tak tylko ciekawe gdzie to kupię:eek: :dry: :-D :laugh2:

A co do rozszerzania diety to ja nie widze sensu, żeby to przyspieszać - nie wiem czemu ma to służyć - dla mnie nie ma sensu ryzykowac bo nie wiem co bym zrobiła jakby jednak poszkodziło - moim zdaniem ryzyko jest większe niz korzyści. Po co podawac cos 7 miesięcznemu dziecku co jest zalecane od 9 miesiąca? Podam to owszem ale w 9. I już :)

Też tak uważam - nic dodać nic ująć. Dawanie czekolady czy innych rzeczy tym podobnych to chyba dla własnej frajdy, bo dziecko tego nie zna i mu przeciez nie żal. To jest moje zdanie, ale tak jak już ktos pisa, kazda mama wie co jest najlepsze dla jej dziecka.

Dzidziak Pati tez taką jadła.Nie była po nie bardziej najedzona niż po normalnej kaszce.Moja też za ładnie nie pachniała.Ja mia.łam wręcz odruch wymiotny jak ją próbowałam.

reklama
Do góry