reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
zazdroszcze ja dzis latalam od jednego dziecka do drugiego bo meza nie bylo, dawno takich worów nie mialam pod oczami...Moja Lenka dzisiaj rekord snu pobiła - spała od 20:00 do 5:27!! Nie wiem, czy to przez tą marchewkę czy przez pogodę, bo szaro buro i ponuro..
my jeszcze nic nie próbowaliśmy;
mąz zdecydował, ze 1.09 damy Oli coś spróbować, więc poszłam do rossmana z kuponami by zakupić marchewkę i inne jakies 1-składnikowe słoiczki a tam marchwi niet a z innych słoiczków to mi nic nie pasiło :-(
wziełam zaś kaszkę bobovity, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam; warto to wprowadzic skoro Ola je ładnie cyca?
muszę dzisiaj wyskoczyc najwyżej do tesco i tam poszukać marchewki, bo chce zacząć od niej.
mąz zdecydował, ze 1.09 damy Oli coś spróbować, więc poszłam do rossmana z kuponami by zakupić marchewkę i inne jakies 1-składnikowe słoiczki a tam marchwi niet a z innych słoiczków to mi nic nie pasiło :-(
wziełam zaś kaszkę bobovity, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam; warto to wprowadzic skoro Ola je ładnie cyca?
muszę dzisiaj wyskoczyc najwyżej do tesco i tam poszukać marchewki, bo chce zacząć od niej.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
ja dawalam przez 3 dni jablko potem jeden dzien przewy i kolejne 3 dni marchewka
lekarze kaza w jednym tygodniu jedna nowosc wprowadzac ale to chyba lekka przesada
potem zaczelam miec wyrzuty sumienia ze moze za bardzo obciazam niedojrzaly jeszcze brzuszek T. a teraz juz sama nie wiem
wszystko czyli jablko, marchew, jablko-marchew, kleik ryzowy- T. je z apetytem a siadanie na lezaczku juz kojarzy z posilkiem i tak pieknie buzke otwiera i jest zawiedziony ze to bedzie tylko zabawa...
a to zalecenia pediatry czy sama tak postanowilas?
.... tez mialam taka nadzieje
cóż zobaczymy z tym nocnym karmieniem
13 dala mi pewna porade jak sie sprawdzi to sie pochwale...
Pytałam o rozszeżenie diety i powiedział że już mogę spokojnie wprowadzać deserki, obiadki (oczywiście pojedyńczo żeby wiedzieć co mu pasuje) a gluten za dwa tygodnie. Tyle od pediatry.
aniez
Fanka BB :)
Katik- Kuba nienawidził szpinaku, ale matka przemycała go przy okazji czegoś (np trochę w normalnej zupce, bo szpinak generalnie zdrowy).
Juto idziemy do pediatry i będziemy konsultować mój pomysł wprowadzania nowości od 15/09 :-)
Akaata- kaszki się przydadzą na bank- także nie jest to zły zakup Przy Kubie używałam tylko Bobovity i byliśmy zadowoleni (natomiast mleko dawałam Enfamil- jak skończyłam karmić oczywiście). No i ja kaszki dawałam na modyfikowanym, nie na własnym bom leniwa, ale kaszki weszły u nas w 7 miesiącu. Generalnie Kuba bardzo dobrze radził sobie z takim systemem mieszanym i u Bartka też bym tak chciała. Ale się zobaczy.
Juto idziemy do pediatry i będziemy konsultować mój pomysł wprowadzania nowości od 15/09 :-)
Akaata- kaszki się przydadzą na bank- także nie jest to zły zakup Przy Kubie używałam tylko Bobovity i byliśmy zadowoleni (natomiast mleko dawałam Enfamil- jak skończyłam karmić oczywiście). No i ja kaszki dawałam na modyfikowanym, nie na własnym bom leniwa, ale kaszki weszły u nas w 7 miesiącu. Generalnie Kuba bardzo dobrze radził sobie z takim systemem mieszanym i u Bartka też bym tak chciała. Ale się zobaczy.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
A my dziś zaliczyliśmy pierwse jabłuszka. Oczywiście rozważna matka dała dzieciu kilka łyżeczek żeby zobaczyć jak zareaguje a zachłanny synek rozpłakał się jak nie dostał kolejnej łyżki. Rety jemu wszystko tak ślicznie smakuje....gdyby mógł to by cały słoiczek wtrabił.....albo cały kg ;d hahah
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
A my dziś zaliczyliśmy pierwse jabłuszka. Oczywiście rozważna matka dała dzieciu kilka łyżeczek żeby zobaczyć jak zareaguje a zachłanny synek rozpłakał się jak nie dostał kolejnej łyżki. Rety jemu wszystko tak ślicznie smakuje....gdyby mógł to by cały słoiczek wtrabił.....albo cały kg ;d hahah
U mnie podobnie było dzisiaj z "pierwsza marchewką" z hippa... wcisnął pół słoiczka... normalnie i do tego docycał normalnie... marchewka stanowczo mu smakuje... jutro drugie pół.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Katik- Kuba nienawidził szpinaku, ale matka przemycała go przy okazji czegoś (np trochę w normalnej zupce, bo szpinak generalnie zdrowy).
to widzę, że takie same plany mamy. A już myślałam, że jestem tutaj jedyna, która nic jeszcze podać nie "zdążyła"
gosienkag76
Fanka BB :)
to widzę, że takie same plany mamy. A już myślałam, że jestem tutaj jedyna, która nic jeszcze podać nie "zdążyła"
My też nadal tylko na cycu
reklama