Jeśli chcesz to od 4 miesiąca są...
Jeśli napisane jest żę po 4 miesiącu to musisz jeszcze z tym poczekać, a jeśli pisze od 4 miesiąca to możesz już zacząć jeśli oczywiście chcesz
Na każdej kaszce jest napisane, że po skończeniu 4 miesiąca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli chcesz to od 4 miesiąca są...
Jeśli napisane jest żę po 4 miesiącu to musisz jeszcze z tym poczekać, a jeśli pisze od 4 miesiąca to możesz już zacząć jeśli oczywiście chcesz
Jakto czemu? Trzeba komus zaplacic za rozgniatanie
Love pisze:a ja mam pytanie...
jak mój dziec jest teraz na modyfikowanym to kiedy moge dac jej cokolwiek innego? jakis soczek, marcheweczke? bo ona oprocz mojego mleka, modyfikowanego i herbatki z kopru wloskiego nic innego nie piła/jadła
buahahahahahehe, moj maz otwiera okno jak chce z komorki zadzwonic
Sospettosa, 200ml to chyba duzo. Nie wiem, ale jak daje Konstancji butle z odciagnietym mlekiem, to ona dostaje 120 ml i czasem zostawia...
Mój pil 150 jak miał miesiac...ale to było cycusiowe mleko.
je 160 glownie w nocy i wieczorkiem...a w dzien i rano ze 130ml mniej albo czasem nic i jest happy. Byly momenty ze pochłonął 190-200
a wasze ile jedza
my dzis dokanczamy słoiczek jabłuszka