reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Maluszków

Panikuję , gówniara jeszcze jestem i nie znam się na życiu, chciałabym tylko jak każda mama aby moje dziecko jadło,było zdrowe, szczęśliwe i przybierało na wadze.badania robilismy wyszlo wszystko dobrze.z wagą jest kłopot nawet nie mam siły juz o tym mówic:-( jest na 3 centylu wagowym i miedzy 10 a 25 wzrostu

reklama
Love- no to skoro wyniki sa OK to dobrze jest :-D nie ma się co martwić na zapas, poza tym jest upał i generalnie jeść się nie chce, ważne żeby dzieci piły, bo w upał płyny najważniejsze :-)

he he, dzis juz chyba narzekac nie mozesz:)

od wczoraj jest pięknie...

Młody dzisiaj bez grymaszenia zjadł śniadanko.
O 6 wypił 180 ml mleka, a o 8 zjadł dwie paróweczki cielęce i pół pomidorka, później jogurt truskawkowy i dwa małe tarte jabłuszka....i popiłsokiem jabłko-śliwka. Ostatnio kupuje Antolkowi soki CYMESA jak nie pił soków tak nie pił ale te uwielbia- podobnie jak ja. A jako że on mało owoców zjada mam nadzieje że te soczki po części dostarczą mu niezbędnych witamin, bo podobno są naturalne z tego co wyczytałam.

Moja też mimo upału je pięknie (nie zapeszając).
Wstała przed 8.00 to wypiła 220 gęstej kaszki mleczno-ryżowej.
Później zjadła miseczkę malin i 2 chrupki kukurydziane.
Na śniadanie z nami wciągnęła pół dużego omleta z sosem malinowym:-)
Teraz zasnąć nie może - idę jej wody dać;-)

a Sebi dzies wogole prawie nie jadl:( to chyba przez te pogode. w nocy wypil 250 mleka (ostatnia porcje ok 4 dopil) na sniadanie ok 8 2 lyzeczki platkow sniadaniowych, potem na spacerze kawaleczek bulki maslanej, na obiad - wyciagna tylko kilka kawalkow ziemniaka z zupy i potem 1 wafla ryzowego. do tego 2 kubki wody. ale w sumie to mnie tez nie chce sie jesc w taki skwar wiec wcale mu sie nie dziwie.

Dzisiaj na sniadanie wymyslilam racuchy z jablkami. Najpierw musialam je ekspresem robic, bo Natka robila raban pod tytulem "mniam mniam!". Ale jak juz zrobilam to 4 takie spore placki wciagnela, a teraz zagryza jablkiem :-) Chcialam jej dac do tego mleka takiego normalnego, ale po jednym lyku mleko juz bylo be.

reklama
A wlasnie, mam pytanko: czy ktoras daje juz tylko krowie mleko,bo B.z mlekiem sie odblokowal ale tylko z krowim o MM w ogole nie ma mowy,wiec je/ pije tylko takie normalne mleko.

Do góry