reklama
Moja dziś zrobiła scenę przy lodach, bo była kolejka, a wafelki takie kuszące i prawie na wyciągnięcie dłoni, więc się darła, darła, paluszkiem pokazywała i się zlitowali nad nami - córcia wafla dostała, a rodzice po lody do kolejki musieli się ustawić
aniez
Fanka BB :)
Ja na próby wymuszenia nie reaguję, bo gdybym miała reagować na rki B., to musiałabym też reagować na ryki K. (co prawda ten nie awanturuje się, ale zawsze może zacząć)... ale w sklepie, jak widzi coś, co lubi (np. wspomniane banany) to od razu się zaczytna monolog wypowiedziany 'to... to da... to, to, to...'
I już nie pijemy MM, bo w zasadzie większość lądowała w zlewie, ja się przerzuciłam na to mikrofiltrowane, świeże mleko i sobie teraz we tróję z Bartkiem i Kubą je pijemy... i takie mleko B. wypije... hm...
Poza tym je, co dadzą
I już nie pijemy MM, bo w zasadzie większość lądowała w zlewie, ja się przerzuciłam na to mikrofiltrowane, świeże mleko i sobie teraz we tróję z Bartkiem i Kubą je pijemy... i takie mleko B. wypije... hm...
Poza tym je, co dadzą
filonka
u nas rybki tez smakuja, rózne.
z owoców najbardziej ciesza sie banany, arbuz, soczyste gruszki, jabłka, naktarynki.
kwestie wymuszania jedzenia takiego jakiego on chce a nia mama mu daje tez juz pzerabiamy.
na to co nie chce stanowczo krzyczy NIEEE , NIEEE, NIEEE
Katik- mój mały jak mnie złapie na przebieraniu sie i zobaczy mnie bez stanija to krzyczy cycycy. i tez juz bywalo nie raz ze podotykal se sutkow , i wlasnie pry tym sie cieszyl ale wlasnie zaswstydzony. raz tez wziol do buzi sie usmiechajac.
jak mu mówilam ze kiedys wlasnie jadl mleczko to on sie tylko usmiechal zawstydzony.
z owoców najbardziej ciesza sie banany, arbuz, soczyste gruszki, jabłka, naktarynki.
kwestie wymuszania jedzenia takiego jakiego on chce a nia mama mu daje tez juz pzerabiamy.
na to co nie chce stanowczo krzyczy NIEEE , NIEEE, NIEEE
Katik- mój mały jak mnie złapie na przebieraniu sie i zobaczy mnie bez stanija to krzyczy cycycy. i tez juz bywalo nie raz ze podotykal se sutkow , i wlasnie pry tym sie cieszyl ale wlasnie zaswstydzony. raz tez wziol do buzi sie usmiechajac.
jak mu mówilam ze kiedys wlasnie jadl mleczko to on sie tylko usmiechal zawstydzony.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
dzis mala zjadla ode mnie tunczyka - takiego z puszki, w wodzie. Pierwsze co, to profilaktycznie wyplula, a pozniej dzioba taaaaaaaaaaaaaak szeroko otwierala
macie jakis pomysl, jak podawac mlodym tunczyka z puchy?
macie jakis pomysl, jak podawac mlodym tunczyka z puchy?
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Osobiście tuńczyka się boję :-( a uwielbiam sałatki z tuńczykiem... niefart...
Ja bym jakąś sałatkę zrobiła- jarzyny+ tuńczyk, albo jakąś na bazie ryżu, smaczny będzie też makaron+ tuńczyk+ pomidory... tak jako obiadowe danie.
no i wyobrazilam sobie wielkiego tunczyka gryzacego po pietach....
Myslalam o zapiekanym makaronie z tunczykiem, cos mniej wiecej w tym stylu : http://www.palcelizac.pl/przepis/685/zapiekanka_z_makaronu_z_tunczykiem
aniez
On nie gryzie po piętach, tylko połyka w całości ;-) ;-) ;-)
Smacznie brzmi
Ja gotuje makaron, dodaję tuńczyka, pomidory (albo koncentrat), przysmażona cebulkę, posiekana natkę, starty parmezan, mieszam i na talerz (makaron ma być goracy, coby ser się zaczął ciągnąć) i takie ze smakiem zjadam, można dać jeszcze oliwki, jak ktoś lubi i gdybym się nie bała tuńczyka to tak podałabym go B.
Smacznie brzmi
Ja gotuje makaron, dodaję tuńczyka, pomidory (albo koncentrat), przysmażona cebulkę, posiekana natkę, starty parmezan, mieszam i na talerz (makaron ma być goracy, coby ser się zaczął ciągnąć) i takie ze smakiem zjadam, można dać jeszcze oliwki, jak ktoś lubi i gdybym się nie bała tuńczyka to tak podałabym go B.
reklama
filonka
aniez to moja ulubiona pasta o jakiej piszesz. mały tez wcina.
co do mleka mm my juz przeszlismy na Junior i miedzyczsie np rano jak je płatki to juz z mlekiem uht.3,2%
co do mleka mm my juz przeszlismy na Junior i miedzyczsie np rano jak je płatki to juz z mlekiem uht.3,2%