zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
mloda wlasnie podzera ojcu obiad
gdzie ona to miesci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mloda wlasnie podzera ojcu obiadgdzie ona to miesci?
Kurcze, jak ja Wam zazdroszczę! Moja to niejadek.
9200 waży, 74cm
Soki by tylko piła:/
ale to musze ja oszukiwac, i przekladac do sloika, ze niby to taki oryginalny deser, bo inaczej nie zje....
Siem polecamKaticzku, dziękuję :-) jesteś pierwszą osobą, która mnie dziś rozbawiła
ooo, dobry pomysl, jakos na to nie wpadlam, jutro zapodam Polinie cos takiego!Kamisiu nie wiem czy pomożemy bo Antoska to rybe na wszystkie sposoby je (to jedyne "mieso" jakie je bo mięs nie tyka) ale ona najbardziej lubi rybę po grecku, podsmażam rybę (sole bo się fajnie rozpada i nie ma ości jest dobra) z cebulka na masełku, potemn dodaje marchew, pietruszkę, seler starte na tartce, wodę. przecieru pomidorowego odrobinkę i duszę do miekkości. Moja Antonina do tego zajada się ziemniaczkami i brokułem polanymi masełkiem.