reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mój M. dostał dzisiaj tylko lekko zmiksowaną zupkę... kawałki tam były dość duże... nastawiłam się na protesty i odruchy wymiotne a on wszamał bez zająknięcia
ja cholerka tez nie moge nigdzie ich dostac. Mialam 2 w domu kupione wieki temu i od tamtego czasu nigdzie nie widzialam. Dzis bylismy w realu i auchan i tez nie ma no nic, jutro jeszcze musze gdzies indziej podskoczyc, bo jak dzieciak lubi, to niech je.Aga2010 Faktycznie nasze dzieci jadłospis mają podobny.
Spróbuj z jogurtem, powinien mu smakować. Też wydawało mi się to dziwne, jak jogurt w słoiku może być dobry. Ale jest całkiem, całkiem
Ryba u nas była tylko raz, bo nie mogę kupić. Słoików z mięsem jest od zatrzęsienia w sklepach, a rybnych ciężko dostać.
to moze ja podesle Sebka do M na podszkolenie coby sie mlody nauczyl jak sie jesc powinno? gratuluje wszystkojadkaMój M. dostał dzisiaj tylko lekko zmiksowaną zupkę... kawałki tam były dość duże... nastawiłam się na protesty i odruchy wymiotne a on wszamał bez zająknięcia
Dzis podalam mu jagniecine z warzywami, ale nawet pol lyzeczki nie przelknal. Ryk byl taki, ze nie wiedzialam gdzie sie schowac Moze on wegetarianinem bedzie?
acha, a realu maja promocje na deserki: 2 za 3,49. kupilam duuuuzo niestety znalazlam tylko jablko z bananem ale dobre i to
to ja chyba tez tak zrobie. Mam lososia, to sprobuje. tylko z czym Ty te rybe dajesz? sama czy z dodatkami jakimis?My rybę dajemy taką normalną... tzn kupuję solę i gotuję i smakuje dziecku bardzo... potem pojdzie losos...
Ja na razie niedokładnie blenduję, żeby takie grudki były... potem przejdziemy do 'gnieciucha widelcowego'...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aga wprawdzie nie mnie pytasz ale ja już też podawałam M. rybkę zwykłą... wzięłam kawałek i na parze bez przypraw, albo na parze z bazylią, majerankiem, albo w piekarniku beztłuszczowo upiec z lub bez przypraw...
kurde mowicie ze normalnie gotowana rybke podajecie? to ja tez tak zrobie...
kurde ja jakos sie boje malej cokolwiek podawac, ciagle tylko na sloiczkach jedziemy...
ale wiem ze lubi bardzo jajko i ziemniaczka (ale takiego od nas - w posolonej wodzie ugotowany...)
kurde ja jakos sie boje malej cokolwiek podawac, ciagle tylko na sloiczkach jedziemy...
ale wiem ze lubi bardzo jajko i ziemniaczka (ale takiego od nas - w posolonej wodzie ugotowany...)
aniez
Fanka BB :)
Na poczatek to dodaje rybke do zupki (bezmiesnej)- ale ja sama gotuje i taka papke warzywno- rybna mu daje. Mozna rybe ugotowac na parze albo upiec i dodac do jarzyn. Jak ktos karmi 'sloiczkami' to mozna dodac do bezmiesnego sloiczka.
Sola, losos, dorsz to moje typy. Nie wolno dzieciom podawac pangi.
reklama
Na poczatek to dodaje rybke do zupki (bezmiesnej)- ale ja sama gotuje i taka papke warzywno- rybna mu daje. Mozna rybe ugotowac na parze albo upiec i dodac do jarzyn. Jak ktos karmi 'sloiczkami' to mozna dodac do bezmiesnego sloiczka.
Czemu pangi nie wolno ?
Pytam bo Szymek czasem jadł . Daje mu też mintaja .
Ja dziś Oli zrobiłam rybke ale pstrąga .
Zrobiłam w foli dla nas , dodałam jej marchewke i ziemniaka , całość blenderem . wpylała az miło , łososia Szymek dziś miał na obiad , bo on starsznie rybolubny