reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta Maluszków

ja tez wszystko podgrzewam tak na 36 stopni, mam juz to w garsci hehe

tak piszecie i tym karmieniu z lyzeczki.. moja tez bardziej lubi z lyzeczki jesc, a mleko jak nie chce pic to wlasnie otiweram butle i ona pije z butelki... potem nakladam smoka to ciagnie przez chwile a potem znowu podaje jej z butelki, a wlasnie jak pisalyscie to mi sie przypomnialo ze mam taki kubeczek malutki od mendela chyba, specjalnie dla malutkich dzieci, aniam mi kiedys polecila, dzis sprobuje z niego podac

reklama
Przeczytałam kilka stron i mój news taki nijaki:zawstydzona/y:. Alusia dzisiaj pierwszy raz obiadek dostała marcheweczka z ziemniaczkiem. Minkę miała zdziwioną, ale zjadła. Kilka dni temu zrobiłam jej kleik na swoim mleku, ale nie była przekonana.
Teraz powoli będziemy was doganiać;-)

anna = nie martw sie :))) dogonisz nie ma co się spieszyć.brawo dla Alicji ze przyjeła nowosc marchewkowo-ziemniaczkowa.
love,. = ja mam tez taka na wodzie z nestle, i taka co na mleku sie robi. robie raz ta innym razem druga. nie jest zła bo tez zawiera tam w sobie mleko modyf.

uff już się bałam , że dziecię truje
dziś dałam jej słoiczek ziemniaczek ze szpinaczkiem za zjada 3 łyżeczki wiecej nie dawalam bo przy kazdej miała odruch wymiotny i wcale się nie dziwie bo wyglądało to i cuchnęlo paskudnie:-D

reklama
uff już się bałam , że dziecię truje
dziś dałam jej słoiczek ziemniaczek ze szpinaczkiem za zjada 3 łyżeczki wiecej nie dawalam bo przy kazdej miała odruch wymiotny i wcale się nie dziwie bo wyglądało to i cuchnęlo paskudnie:-D

jakbyś spróbowała ten szpinak to też byś miała odruch wymiotny :):)
Ja spróbowałam...ohyda!!!

Z nowościu u nas Adaś memla sobie skórki od chleba, co uwielbia. Chrupki kukurydziane mniam, biszkoppty też. Zjadł jednego petitka kiedyś i wysypkę na brzuszku miała, nie wiem czy od tego czy od innego czegoś.

Dzisiaj byliśmy u babci na imieninach i kurde ciotka dała dziecku galaretke z ciasta!! Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok!!

Ostatnia edycja:
Do góry