kwiatuszku, a do TT nie pasują inne smoczki? bo ja właśnie kupiłam lovi do mojego aventa właśnie dlatego, że jest pojedynczo pakowany...
Do TT chyba nic nie pasuje, one sa bardzo niestandardowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kwiatuszku, a do TT nie pasują inne smoczki? bo ja właśnie kupiłam lovi do mojego aventa właśnie dlatego, że jest pojedynczo pakowany...
kurde to ja do mleka dodawalam ale 1 miarke...tylko wczoraj myslalam zezaszaleje i podalam 3 miarki, niunia wogole nie chciala jest... dzis kupilam kaszke bezsmakowa i dodalam tylko 1 miarke i tez nie chciala, co za maly dzik, jak na zlosc nie chce kaszki... lyzeczka tez jej podawalam to pluje i nie chce jej jescjusta - robię tak:
150ml wody + 5 miarek mleka modyfikowanego + kaszka ryżowa - i teraz w zależności od tego jak gęsta ona ma być daje 4 miarki lub 5 miarek kaszki ryżowej. (miarki z mleka), natomiast jak masz kaszkę ryżowo - mleczną - to już nie dajesz mleka modyfikowanego tylko na 150ml wody dajesz miarki kaszki
tylko pozazdroscic... moja niunia jak widzi flache to sie wykreca i cuduje, najchetniej by uciekla byleby tylko flachy z mlekiem nie dostac do buzi...Zaczęłam Adasiowi sama gotować zupki, zakupiłam nowego sprzęta (blender) i pichce .
Przed moim szkrabem nie wolno jeść, pić, ani robić mu jedzonka bo sie wnerwia. Jak ktoś je, a on nie to mu przykro, bo on też by chciał , a jak widzi flachę, jak sie mleko przyrządza to najchętniej zeskoczył by z rąk i pobiegł po nią
Aga u nas z kaszą to samo, 18.30 zjada michę takiej gęściochy, a przed północą obowiązkowo cycek, no ale skoro potrzebuje to niech ma. Do niedawna na samym cycku całą noc mi przesypiała.