reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny! Gratulacje i trzymam mocno kciuki♥️

Ja dzisiaj od rana w laboratorium, bo mam kolejną wizytę 04.11 :)

Zapisuję się wstępnie na Nifty na 07.11!

Dziś zaczęłam 9 tc, samopoczucie bez zmian. Lekkie mdłości i śpiączka 😅
Na Nifty zapisujesz się w 9+.. czy w skończonym 10 tygodniu?

Hej dziewczyny! Gratulacje i trzymam mocno kciuki♥️

Ja dzisiaj od rana w laboratorium, bo mam kolejną wizytę 04.11 :)

Zapisuję się wstępnie na Nifty na 07.11!

Dziś zaczęłam 9 tc, samopoczucie bez zmian. Lekkie mdłości i śpiączka 😅
A będziesz robiła też Papp-a? Naczytałam się o fałszywym ryzyku i sama się zastanawiam czy tego nie olać i nie zrobic tylko USG i Sanco, no ale to oczywiście do przedyskutowania z prowadzacym

U mnie dopiero mam wrażenie jakiekolwiek objawy się rozkręcają, głodna jestem jak wilk, musiałabym jeść srednio co godzinę 😅 bulgotanie w brzuchu na porządku dziennym, tkliwość piersi już od dawna, a teraz jeszcze doszlo dziwne uczucie jakby mdłości plus wrażliwość na zapachy, wczoraj jak mój otworzył lodówkę to czułam dziwny zapach siedząc w salonie na kanapie 😅 plus jego perfum też mnie wykończy 😅🫣 dziś 7+1 wedlug OM
O jesu też jestem taka głodna 😂

A będziesz robiła też Papp-a? Naczytałam się o fałszywym ryzyku i sama się zastanawiam czy tego nie olać i nie zrobic tylko USG i Sanco, no ale to oczywiście do przedyskutowania z prowadzacym
tak dokładnie, moja przyjaciółka miała właśnie taką sytuację :/ zrobiła Sanco i wszystko się okazało w porządku a dzidziulek urodził się zdrowiutki.

reklama
Do góry