Andzia23
Fanka BB :)
O to praktycznie w tym samym czasie mamy ja 19:15 ale pewnie będzie opóźnie. Za mnie tez trzymajcie kciuki19.30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to praktycznie w tym samym czasie mamy ja 19:15 ale pewnie będzie opóźnie. Za mnie tez trzymajcie kciuki19.30
Na Nifty zapisujesz się w 9+.. czy w skończonym 10 tygodniu?Hej dziewczyny! Gratulacje i trzymam mocno kciuki
Ja dzisiaj od rana w laboratorium, bo mam kolejną wizytę 04.11
Zapisuję się wstępnie na Nifty na 07.11!
Dziś zaczęłam 9 tc, samopoczucie bez zmian. Lekkie mdłości i śpiączka
Super Który tydzień?Hej ja byłam na wizycie, ale za wcześnie ciąża dobrze umiejscowiona nie ma jeszcze serduszka ale lekarz mówił że taka sama sytuacja jak przy wcześniejszej córce także za dwa tygodnie do kontroli
A będziesz robiła też Papp-a? Naczytałam się o fałszywym ryzyku i sama się zastanawiam czy tego nie olać i nie zrobic tylko USG i Sanco, no ale to oczywiście do przedyskutowania z prowadzacymHej dziewczyny! Gratulacje i trzymam mocno kciuki
Ja dzisiaj od rana w laboratorium, bo mam kolejną wizytę 04.11
Zapisuję się wstępnie na Nifty na 07.11!
Dziś zaczęłam 9 tc, samopoczucie bez zmian. Lekkie mdłości i śpiączka
Mi właśnie przesunęli wizytę na jutro! Trzymam kciuki za Ciebie z całych siłO to praktycznie w tym samym czasie mamy ja 19:15 ale pewnie będzie opóźnie. Za mnie tez trzymajcie kciuki
O jesu też jestem taka głodnaU mnie dopiero mam wrażenie jakiekolwiek objawy się rozkręcają, głodna jestem jak wilk, musiałabym jeść srednio co godzinę bulgotanie w brzuchu na porządku dziennym, tkliwość piersi już od dawna, a teraz jeszcze doszlo dziwne uczucie jakby mdłości plus wrażliwość na zapachy, wczoraj jak mój otworzył lodówkę to czułam dziwny zapach siedząc w salonie na kanapie plus jego perfum też mnie wykończy dziś 7+1 wedlug OM
Jak dla mnie to nie. Później przez brzuszek źle się śpi i trochę poducha pomaga choć ja jej bardzo nie lubiłamJa jestem totalnie zielona w temacie Czy taka poduszka przydaje się już na początku ciąży?
tak dokładnie, moja przyjaciółka miała właśnie taką sytuację :/ zrobiła Sanco i wszystko się okazało w porządku a dzidziulek urodził się zdrowiutki.A będziesz robiła też Papp-a? Naczytałam się o fałszywym ryzyku i sama się zastanawiam czy tego nie olać i nie zrobic tylko USG i Sanco, no ale to oczywiście do przedyskutowania z prowadzacym
Będę wtedy 10+5Na Nifty zapisujesz się w 9+.. czy w skończonym 10 tygodniu?