reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
i miesięcznie ile dokładnie Ci wychodzi tych składek? Bo też się zastanawiałam czy chociaż na te 7msc, nie przejść na duży ZUS
To już musisz z księgową obgadać najlepiej. Ja miesięcy temu udwiesilam działalność która parę lat była zamrożona. Mam nadzieję że nie będę miała problemów z ZUS i nie będą się czepiać że coś nie tak.

Ja się mega cieszę, że w ciepłym miesiącu 🥳 większość rodzinki ma urodziny w zimie, a pierwsza córeczka przed samymi świętami 🫣

Macie preferencje co do płci?
Zawsze mówiłam że nie chce rodzić w grudniu (jedyny miesiac w roku) bo są święta które uwielbiam chce byc na pełnych obrotach no to mam córeczkę z grudnia mój najpiękniejszy prezent na święta !!! Później mówiłam że fajnie w zimie się dochodzi do siebie rana się szybko goi... To mówiłam mężowi możemy się starać ale żeby na lato nie wypadło trach jest koncowka czerwca... Więcej się nie odezwę nigdy 😁

Zawsze mówiłam że nie chce rodzić w grudniu (jedyny miesiac w roku) bo są święta które uwielbiam chce byc na pełnych obrotach no to mam córeczkę z grudnia mój najpiękniejszy prezent na święta !!! Później mówiłam że fajnie w zimie się dochodzi do siebie rana się szybko goi... To mówiłam mężowi możemy się starać ale żeby na lato nie wypadło trach jest koncowka czerwca... Więcej się nie odezwę nigdy 😁
No to jednak nie sklep 😜 ja też planowałam żeby drugie było juz prawie rok temu a dopiero teraz się udało. Ale cieszę się że się udało !!

No to jednak nie sklep 😜 ja też planowałam żeby drugie było juz prawie rok temu a dopiero teraz się udało. Ale cieszę się że się udało !!
No lista życzeń się nie spełniła 😁 nie no najważniejsze żeby dzieciątko zdrowe było reszta jest nie ważna! Ja w poniedziałek mam wizytę i się stresuje moja babcia była z bliźniąt 🙈🤦 w rodzinie brak ... Skłaniałbym się do jednej osóbki ale co ma być to będzie 😁

reklama
No lista życzeń się nie spełniła 😁 nie no najważniejsze żeby dzieciątko zdrowe było reszta jest nie ważna! Ja w poniedziałek mam wizytę i się stresuje moja babcia była z bliźniąt 🙈🤦 w rodzinie brak ... Skłaniałbym się do jednej osóbki ale co ma być to będzie 😁
Może akurat będzie podwójne szczęście 😆

Do góry