reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Cześć wszystkim 🥰 wróciłam właśnie od lekarza i nasze bobo ma już 2cm, 8w5d wg USG, termin 31maja2025 ♥️ serduszko bije 171, i nawet pomachał już nam rączkami 😍😍😍 pokonaliśmy krwiaka podkosmowego, który wchłonął się po tygodniu 🥰🥰🥰
A według miesiączki jaki masz termin ?
Mi z om wychodzi 4 czerwca no i z USG z 7 tyg.3 czerwca

reklama
Wg Om termin mam 4 czerwca właśnie, ale po wczorajszym USG inny lekarz wyznaczył inny termin. Podobno termin wyznacza się po 8 tygodniu na podstawie USG wg niego.
Wtrącę się. Termin wyznacza się na 1 prenatalnych i się jego trzyma bo w późniejszych tygodniach dziecko różnie rośnie. Nawet jeśli wg USG będą "starsze" to i tak trzyma się tego pierwszego terminu. :)

Dziewczyny, które robiły Nifty, w którym tygodniu planujecie robić teraz? W pierwszej ciąży nie robiłam, a teraz bym chciała zrobić

reklama
Do góry