reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

No właśnie też tak myślę, jakby to był najgorszy scenariusz to chyba by to wyglądało trochę inaczej? A miałaś też taka sutuacje?

To dobrze, że pecherzyk tak wygląda, trzymam kciuki za serduszko 😊
w pierwszej ciąży miałam jakieś plemienia z tego co pamiętam i nie było to nic groźnego.

To będą najdłuższe dwa tygodnie w życiu 😆

reklama
Widzę że poruszalyscie temat porodu 😃 ja mam całkiem krzepiącą historię, mój poród zaczął się sam około 3 w nocy ale były to bardzo lekkie bóle, w szpitalu byłam o 7 i ból wtedy był nadal do zniesienie, o 11.15 miałam już córkę w ramionach. Polozne były w szoku ze tak szybko mi poszło, prawie że nie zdążyły mnie na porodowke zawieźć miałam już skurcze parte normalnie na sali 😅. Ale to też ze względu na to ze miałam już rozwarcie i skrócona szyjke 2 miesiace przed porodem, także poszło mi ekspresowo.

Hej, podczytywalam Was trochę i chce do Was dołączyć jako mama już 14 latki i 2latka , przy synu dołączyłam do forum i super sprawa bo każda ma inne doświadczenia i może sobie doradzić jak i do tej pory się wspieramy.
Możliwe że jestem z Was najstarsza 🫣 obecnie jestem w 8 tyg ciąży i 3 wizyty u lekarza za sobą 🙂

reklama
Do góry