Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie dzisiaj w nocy miałam mdłości i się zastanawiałam czy to wogole możliwe? A teraz widzę, że nie tylko ja tak mam.Mnie też wczoraj i dziś w nocy (!) męczyły mdłości poza tym zmęczenie ze mogłabym dwa dni przespać pod rząd nie pamiętam żebym w poprzedniej tak miała
Dobrego tygodnia! Dużo chyba wizyt w tym więc czekam na info na swoją też się juž powoli nie mogę doczekać
Ja mam to samo, niby wiem, że jestem w ciąży, ale nie jakoś nie mogę z tą myślą się oswoić.O to u mnie też. Szukam sobie problemów gdzie ich nie ma.
W nocy 2 razy wymiotowałam dobrze, że jutro wizyta i jak zobaczę maleństwo na ekranie to może będzie mi łatwiej przez to wszystko przechodzić. Póki co to wiem, że jestem w ciąży ale to nie do końca do mnie dociera.
Będzie dobrze, trzymaj sięMnie dziś w nocy obudził bardzo silny ból brzucha i biegunka... Dużo mocniejszy od miesiączkowego, na szczęście po nospie przeszło, teraz od rana czuje lekkie napięcie macicy. Tak się przestraszyłam tym mocnym bólem że przełożyłam lekarza na dziś... Proszę trzymajcie kciuki...
Trzymamy kciuki, o której masz wizytę?Mnie dziś w nocy obudził bardzo silny ból brzucha i biegunka... Dużo mocniejszy od miesiączkowego, na szczęście po nospie przeszło, teraz od rana czuje lekkie napięcie macicy. Tak się przestraszyłam tym mocnym bólem że przełożyłam lekarza na dziś... Proszę trzymajcie kciuki...
Ja mówiłam odrazu heheh rodzice wiedzą siostra i babcia. Ale tak bardziej będę się z tym dzielić po wizycie u lekarza.Kiedy mówicie bliskim o ciąży? A może już powiedzieliście?
Wszystko będzie dobrze. Krwawienie może się zdarzyć@Moonie_star @Andzia23 dzięki dziewczyny... Wizytę mam o 20 , dziś już jest ok krwawienia nie było więc liczę na to że będzie ok