reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny które będą miec już drugie lub kolejne dzieciątko... Jest jakaś mama po CC ? Jejku na samą myśl po ostatniej cesarce tak strasznie się boje ... Spać po nocach nie mogę chyba hormony mi świrują
Czemu aż tak źle wspominasz CC? Miałaś planowane cięcie czy były jakieś komplikacje przy SN?

@Anne1991 wspaniałe wieści ❤️ cieszę się z Tobą

Dziewczyny które będą miec już drugie lub kolejne dzieciątko... Jest jakaś mama po CC ? Jejku na samą myśl po ostatniej cesarce tak strasznie się boje ... Spać po nocach nie mogę chyba hormony mi świrują
Ja nie po CC, ale po porodach SN. I powiem szczerze, że to jest rzecz, ktora spędza mi sen z powiek. Dochodzi do tego, że mam tak intensywne myśli na ten temat, że ciało reaguje objawami somatycznymi. Bóle brzucha, głowy...😔
Zastanawiam się poważnie nad CC z uwagi na to, nie wyobrażam sobie 9-ciu miesięcy w takich nerwach, już nie mówiąc o tym jak to może szkodzić dziecku.

@Anne1991 wspaniałe wieści ❤️ cieszę się z Tobą

Ja nie po CC, ale po porodach SN. I powiem szczerze, że to jest rzecz, ktora spędza mi sen z powiek. Dochodzi do tego, że mam tak intensywne myśli na ten temat, że ciało reaguje objawami somatycznymi. Bóle brzucha, głowy...😔
Zastanawiam się poważnie nad CC z uwagi na to, nie wyobrażam sobie 9-ciu miesięcy w takich nerwach, już nie mówiąc o tym jak to może szkodzić dziecku.
Ja Ci powiem z mojej perspektywy, że to CC też nie jest fajne. Nigdy nie miałam ale widzę krok po kroku i nie chciałabym być na stole w pełnej swiadomosci wiedząc co w danym momencie robia i ile siły wkładają w to, żeby rozciągnąć powłoki. Obrzydliwe 🫣🫣🫣🫣
Ale wierzę, że przeżycia mogły cie zrazić skutecznie do naturalnego porodu

reklama
Ja Ci powiem z mojej perspektywy, że to CC też nie jest fajne. Nigdy nie miałam ale widzę krok po kroku i nie chciałabym być na stole w pełnej swiadomosci wiedząc co w danym momencie robia i ile siły wkładają w to, żeby rozciągnąć powłoki. Obrzydliwe 🫣🫣🫣🫣
Ale wierzę, że przeżycia mogły cie zrazić skutecznie do naturalnego porodu
Dodam, że nawet planowe kończą się znieczuleniem ogólnym i pogorszeniem stanu na stole

Do góry