kamilaa919
Fanka BB :)
Rozumiemu mnie to trochę bardziej skomplikowane bo nie liczy się od ostatniej bo jestem po in vitro
Ale kalkulator liczy 6+6 czyli też młodsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiemu mnie to trochę bardziej skomplikowane bo nie liczy się od ostatniej bo jestem po in vitro
Ale kalkulator liczy 6+6 czyli też młodsza
Jak cudownie! Wspaniałe wieści na początek tygodniaWszystko dobrze kropek rośnie i bije serduszko
Ja się wygadałam rodzicom bo czuję się tak źle, że nie dałam rady tego ukrywać. Z resztą świata podzielimy się około 16 tygodnia.Kiedy mówicie bliskim o ciąży? A może już powiedzieliście?
tylko rodzice wiedząKiedy mówicie bliskim o ciąży? A może już powiedzieliście?
U mnie wie tylko mąż. Po wizycie u lekarza powiem tacie i przyjaciółce. Reszta dowie się po pierwszych prenatalnych.tylko rodzice wiedzą
Wie mąż i przyjaciółka, reszta rodziny dowie się minimum kolo 12tcKiedy mówicie bliskim o ciąży? A może już powiedzieliście?