Andzia23
Fanka BB :)
@PatPatPat o której masz wizytę dzisiaj ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo fizycznych brak ale emocjonalnie to karuzela jakich mało ...Dziewczyny, u mnie fizycznych objawów brak, poza tkliwymi sutkami, ale jaką mam karuzelę psychiczną... Tyle emocji, że sobie z nimi nie radzę, czuje się jakbym miała jakiś problem psychiczny od euforii po płacz...
o 13@PatPatPat o której masz wizytę dzisiaj ?
Powodzenia!o 13
Już czekam pod ganinetem
Powodzenia!
Super w którym jesteś tygodniu ?Wszystko dobrze kropek rośnie i bije serduszko
Cudowna informacja, gratulacjeWszystko dobrze kropek rośnie i bije serduszko
według usg 6tcSuper w którym jesteś tygodniu ?
A wedlug ostatniej miesiączki ile? bo ja się właśnie nad swoim zastanawiam i wedlug miesiączki 6+1 ale na pewno będzie młodsza, dowiem się w piątekwedług usg 6tc
Termin na 16/06
Data mojego ślubu
u mnie to trochę bardziej skomplikowane bo nie liczy się od ostatniej bo jestem po in vitroA wedlug ostatniej miesiączki ile? bo ja się właśnie nad swoim zastanawiam i wedlug miesiączki 6+1 ale na pewno będzie młodsza, dowiem się w piątek