HejkaHej. Czy mogę do was dołączyć? Dziś zrobiłam test i jest pozytywny z ostatniej miesiączki termin na 9 czerwca. Na pokładzie mam już jedną córkę, którą nadal karmię piersią.
reklama
Anne1991
Fanka BB :)
U mnie samopoczucie tragiczne. Od kilku dni nie mogę zasnąć na noc a jak już zasnę to mam tak okropne realistyczne sny, że budzę się zmęczona. Na dodatek mdłości trwają cały czas. Dziś doszedł mi ból głowy więc jest średnio przyjemnie z pierwszym dzieckiem nie miałam praktycznie żadnych dolegliwości w pierwszym trymestrze (oprócz senności i przeziębienia na początku) dlatego jestem zaskoczona, że teraz jest zupełnie inaczej. Mam nadzieję, że niedługo odpuści.Hej dziewczyny, jak samopoczucie? ☺
Ja dzis bylam zrobic badania tarczycowe i w czwartek mam wizyte u endokrynologa. W poprzedniej ciazy mialam prawidlowe TSH, a po porodzie cos sie ewidentnie popsulo
holenderka92
O tak, cos jest z tymi snami u mnie to byl jeden z pierwszych objawow plus zmeczenie i napady goraca. Teraz w sumie to tylko glod i pobolewania brzucha od czasu do czasu, gdyby nie test nie wiedzialabym, ze w ciazy jestem. W pierwszej ciazy w pierwszym trymestrze mialam okropny bol brzucha i jajnikow, ale tak kolo 8 tygodnia chyba przeszlo, mdlosci tak z tydzien, ale chyba nawet nie zwymiotowalam. Zobaczymy jak bedzie tym razemU mnie samopoczucie tragiczne. Od kilku dni nie mogę zasnąć na noc a jak już zasnę to mam tak okropne realistyczne sny, że budzę się zmęczona. Na dodatek mdłości trwają cały czas. Dziś doszedł mi ból głowy więc jest średnio przyjemnie z pierwszym dzieckiem nie miałam praktycznie żadnych dolegliwości w pierwszym trymestrze (oprócz senności i przeziębienia na początku) dlatego jestem zaskoczona, że teraz jest zupełnie inaczej. Mam nadzieję, że niedługo odpuści.
Roseny
Witaj! To wiecej nas tu karmiacych, w jakim wieku coreczka?Hej. Czy mogę do was dołączyć? Dziś zrobiłam test i jest pozytywny z ostatniej miesiączki termin na 9 czerwca. Na pokładzie mam już jedną córkę, którą nadal karmię piersią.
Ja bym pewnie poszla na bete, ale ja mam zawsze najgorsze mysli i tylko te badania i usg mnie uspokajaja na chwileJa wciąż na wakacjach, ale dzisiaj o 24 już właśnie będziemy zbierać się z hotelu i do Polski. Właśnie się zastanawiam czy iść na betę jutro czy już czekać do wizyty 21.10.
To czekanie jest najgorsze. Ja w tym tygodniu mam opieke na synka, bo sie pochorowal i oboje ledwo zipiemy.Ja siedzę w pracy do 18. Dziś wyjątkowo mi się nie chce ale czas szybciej do piątkowej wizyty mija jak się zajmę pracą. Miłego dnia!
Oj, to zycze, zeby sie polepszylo Ja mam wrazenie, ze wszystkie dolegliwosci w pierwszej ciazy przespalam, a teraz nie mam takiej opcji i czuje sie duzo gorzej.U mnie samopoczucie tragiczne. Od kilku dni nie mogę zasnąć na noc a jak już zasnę to mam tak okropne realistyczne sny, że budzę się zmęczona. Na dodatek mdłości trwają cały czas. Dziś doszedł mi ból głowy więc jest średnio przyjemnie z pierwszym dzieckiem nie miałam praktycznie żadnych dolegliwości w pierwszym trymestrze (oprócz senności i przeziębienia na początku) dlatego jestem zaskoczona, że teraz jest zupełnie inaczej. Mam nadzieję, że niedługo odpuści.
Anne1991
Córeczka ma 1,5 rokuWitaj! To wiecej nas tu karmiacych, w jakim wieku coreczka?
Ja bym pewnie poszla na bete, ale ja mam zawsze najgorsze mysli i tylko te badania i usg mnie uspokajaja na chwile
To czekanie jest najgorsze. Ja w tym tygodniu mam opieke na synka, bo sie pochorowal i oboje ledwo zipiemy.
Oj, to zycze, zeby sie polepszylo Ja mam wrazenie, ze wszystkie dolegliwosci w pierwszej ciazy przespalam, a teraz nie mam takiej opcji i czuje sie duzo gorzej.
Ja też bety nie robię.
Dużo zdrówka dla ciebie i synka. Ja w poprzedniej ciąży długo pracowałam bo dobrze się czułam, a teraz jestem z małą w domu.
holenderka92
Ja to nawet nie mam jak, bo po skierowanie na bete musze isc do rodzinnego (mieszkam w Holandii) a oni tutaj to tak troche bez sensu uznaja. Jakby,m mieszkala w Polsce to bym pewnie juz z 5 razy bylaCóreczka ma 1,5 roku
Ja też bety nie robię.
Dużo zdrówka dla ciebie i synka. Ja w poprzedniej ciąży długo pracowałam bo dobrze się czułam, a teraz jestem z małą w domu.
Anne1991
Kiedy pójdziesz na pierwszą wizytę? Ja dziś muszę się zapisać do moich położnych.Ja to nawet nie mam jak, bo po skierowanie na bete musze isc do rodzinnego (mieszkam w Holandii) a oni tutaj to tak troche bez sensu uznaja. Jakby,m mieszkala w Polsce to bym pewnie juz z 5 razy byla
Hejo! Mam ochotę cały czas spać i czuję się jakoś słabo. Poza tym lekki bol lędźwi. Umówiłam pierwsza wizytę u ginekologa na 14.10. To będzie 6 tydzień. A jak u Was? Kiedy pierwsze usg?Hej dziewczyny, jak samopoczucie? ☺
Ja dzis bylam zrobic badania tarczycowe i w czwartek mam wizyte u endokrynologa. W poprzedniej ciazy mialam prawidlowe TSH, a po porodzie cos sie ewidentnie popsulo
Roseny
Ja w pierwszej ciazy bylam tak senna, ze glowa mala, po pracy dwugodzinna drzemka, a o 20 znow szlam spac do ranaHejo! Mam ochotę cały czas spać i czuję się jakoś słabo. Poza tym lekki bol lędźwi. Umówiłam pierwsza wizytę u ginekologa na 14.10. To będzie 6 tydzień. A jak u Was? Kiedy pierwsze usg?
Ja bylam w sobote 28.09, wedlug OM wychodzilo mi 7+1 a na usg ledwo 5+1 i termin z 17.05 na 30.05 Dolaczylam na majowki, a pewnie przenosze do czerwca.
Ide znow 12.10, wtedy powinnam byc na poczatku 7 tygodnia - to wizytujemy w podobnym czasie
reklama
Pamiętam Cię ze styczniowek, trzymam mocno kciuki!!!Hej! Dołączam do Was z lekkim niepokojem, ale i z nutą ekscytacji. To moja trzecia ciąża, dwie poprzednie zakończyły się poronieniem (jedna niewiadoma przyczyna, druga krwiak, ktory odkleił łożysko). Właśnie odebrałam wynik bety I mam przyrost o 221% plus progesteron 50. Myślę, że to bardzo dobre wiadomości i ponownie odważyłam się tutaj zajrzeć. Trzymam za każdą z nas kciuki! Dawajcie znać jak Wasze wyniki.