reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny, jak samopoczucie? ☺
Ja dzis bylam zrobic badania tarczycowe i w czwartek mam wizyte u endokrynologa. W poprzedniej ciazy mialam prawidlowe TSH, a po porodzie cos sie ewidentnie popsulo 😅
U mnie samopoczucie tragiczne. Od kilku dni nie mogę zasnąć na noc a jak już zasnę to mam tak okropne realistyczne sny, że budzę się zmęczona. Na dodatek mdłości trwają cały czas. Dziś doszedł mi ból głowy więc jest średnio przyjemnie 😅 z pierwszym dzieckiem nie miałam praktycznie żadnych dolegliwości w pierwszym trymestrze (oprócz senności i przeziębienia na początku) dlatego jestem zaskoczona, że teraz jest zupełnie inaczej. Mam nadzieję, że niedługo odpuści.

U mnie samopoczucie tragiczne. Od kilku dni nie mogę zasnąć na noc a jak już zasnę to mam tak okropne realistyczne sny, że budzę się zmęczona. Na dodatek mdłości trwają cały czas. Dziś doszedł mi ból głowy więc jest średnio przyjemnie 😅 z pierwszym dzieckiem nie miałam praktycznie żadnych dolegliwości w pierwszym trymestrze (oprócz senności i przeziębienia na początku) dlatego jestem zaskoczona, że teraz jest zupełnie inaczej. Mam nadzieję, że niedługo odpuści.
O tak, cos jest z tymi snami 😅 u mnie to byl jeden z pierwszych objawow plus zmeczenie i napady goraca. Teraz w sumie to tylko glod i pobolewania brzucha od czasu do czasu, gdyby nie test nie wiedzialabym, ze w ciazy jestem. W pierwszej ciazy w pierwszym trymestrze mialam okropny bol brzucha i jajnikow, ale tak kolo 8 tygodnia chyba przeszlo, mdlosci tak z tydzien, ale chyba nawet nie zwymiotowalam. Zobaczymy jak bedzie tym razem :)

Hej. Czy mogę do was dołączyć? Dziś zrobiłam test i jest pozytywny 🥰 z ostatniej miesiączki termin na 9 czerwca. Na pokładzie mam już jedną córkę, którą nadal karmię piersią.
Witaj! To wiecej nas tu karmiacych, w jakim wieku coreczka? ☺️
Ja wciąż na wakacjach, ale dzisiaj o 24 już właśnie będziemy zbierać się z hotelu i do Polski. Właśnie się zastanawiam czy iść na betę jutro czy już czekać do wizyty 21.10. 😅
Ja bym pewnie poszla na bete, ale ja mam zawsze najgorsze mysli i tylko te badania i usg mnie uspokajaja na chwile 🙈
Ja siedzę w pracy do 18. Dziś wyjątkowo mi się nie chce 🫣 ale czas szybciej do piątkowej wizyty mija jak się zajmę pracą. 😁 Miłego dnia!
To czekanie jest najgorsze. Ja w tym tygodniu mam opieke na synka, bo sie pochorowal i oboje ledwo zipiemy.
Oj, to zycze, zeby sie polepszylo ☺️ Ja mam wrazenie, ze wszystkie dolegliwosci w pierwszej ciazy przespalam, a teraz nie mam takiej opcji i czuje sie duzo gorzej.

Witaj! To wiecej nas tu karmiacych, w jakim wieku coreczka? ☺️

Ja bym pewnie poszla na bete, ale ja mam zawsze najgorsze mysli i tylko te badania i usg mnie uspokajaja na chwile 🙈

To czekanie jest najgorsze. Ja w tym tygodniu mam opieke na synka, bo sie pochorowal i oboje ledwo zipiemy.

Oj, to zycze, zeby sie polepszylo ☺️ Ja mam wrazenie, ze wszystkie dolegliwosci w pierwszej ciazy przespalam, a teraz nie mam takiej opcji i czuje sie duzo gorzej.
Córeczka ma 1,5 roku 🥰
Ja też bety nie robię.
Dużo zdrówka dla ciebie i synka. Ja w poprzedniej ciąży długo pracowałam bo dobrze się czułam, a teraz jestem z małą w domu.

Córeczka ma 1,5 roku 🥰
Ja też bety nie robię.
Dużo zdrówka dla ciebie i synka. Ja w poprzedniej ciąży długo pracowałam bo dobrze się czułam, a teraz jestem z małą w domu.
Ja to nawet nie mam jak, bo po skierowanie na bete musze isc do rodzinnego (mieszkam w Holandii) a oni tutaj to tak troche bez sensu uznaja. Jakby,m mieszkala w Polsce to bym pewnie juz z 5 razy byla 😂

Hej dziewczyny, jak samopoczucie? ☺
Ja dzis bylam zrobic badania tarczycowe i w czwartek mam wizyte u endokrynologa. W poprzedniej ciazy mialam prawidlowe TSH, a po porodzie cos sie ewidentnie popsulo 😅
Hejo! Mam ochotę cały czas spać i czuję się jakoś słabo. Poza tym lekki bol lędźwi. Umówiłam pierwsza wizytę u ginekologa na 14.10. To będzie 6 tydzień. A jak u Was? Kiedy pierwsze usg?

Hejo! Mam ochotę cały czas spać i czuję się jakoś słabo. Poza tym lekki bol lędźwi. Umówiłam pierwsza wizytę u ginekologa na 14.10. To będzie 6 tydzień. A jak u Was? Kiedy pierwsze usg?
Ja w pierwszej ciazy bylam tak senna, ze glowa mala, po pracy dwugodzinna drzemka, a o 20 znow szlam spac do rana 😂
Ja bylam w sobote 28.09, wedlug OM wychodzilo mi 7+1 a na usg ledwo 5+1 i termin z 17.05 na 30.05 🙈 Dolaczylam na majowki, a pewnie przenosze do czerwca.
Ide znow 12.10, wtedy powinnam byc na poczatku 7 tygodnia - to wizytujemy w podobnym czasie :)

reklama
Hej! Dołączam do Was z lekkim niepokojem, ale i z nutą ekscytacji. To moja trzecia ciąża, dwie poprzednie zakończyły się poronieniem (jedna niewiadoma przyczyna, druga krwiak, ktory odkleił łożysko). Właśnie odebrałam wynik bety I mam przyrost o 221% plus progesteron 50. Myślę, że to bardzo dobre wiadomości i ponownie odważyłam się tutaj zajrzeć. Trzymam za każdą z nas kciuki! Dawajcie znać jak Wasze wyniki.
Pamiętam Cię ze styczniowek, trzymam mocno kciuki!!! ❤️

Do góry