reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ale Ci sie szykuje ekipa, super! 😍

Wlasnie tez mi sie wydaje, ze taka roznica to juz do ogarniecia, ja bardzo podziwiam wszystkie mamy rok po roku, nie dalabym chyba rady 🙈

Z objawow totalnie nic, wiec juz mialam czarne mysli, ale na wizycie sie okazalo, ze z miesiaczki 7+1, a pecherzyk dopiero na 5+1. Poszlam z nastawieniem, ze juz wszystko bedzie widac, a tak czekaja mnie jeszcze dwa tygodnie niepewnosci 😣
Z synem w sumie tez nic takiego mi nie dolegalo, jedynie ciagle spalam, ale teraz nawet jakbym chciala to nie mam kiedy 😂
A u Ciebie jak?
Ja się dowiedziałam o ciąży 24.09. Zrobiłam test 25.09 i pozytywny. A wtedy lecieliśmy na wakacje więc wizytę umowie dopiero jak wrócimy z Grecji 😅 Ale wiem, że mi się mega mocno przesunęła owulacja, bo z miesiączki to tak jak u Ciebie pewnie byłby 8/9tydzien, ale wiem ze cykl mi się zawirował nieźle. Więc pewnie umowie się w połowie października.

reklama
Cześć Dziewczyny, u mnie wychodzi termin na 11.06 😊 na pokładzie mam już dwulatkę z września '22. Testy od 9 dpo pozytywne. W czwartek okaże się czy przyjdzie @ czy nie 😳 mam nadzieje, że nie. W kwietniu tego roku przeszłam operację macicy, bo miałam niszę po cc. Teraz pierwszy cykl kiedy stwierdziliśmy, że zobaczymy jak to będzie i jakoś poszło 😊
Super! 😍 rozgość się 😊

Cześć Dziewczyny, u mnie wychodzi termin na 11.06 😊 na pokładzie mam już dwulatkę z września '22. Testy od 9 dpo pozytywne. W czwartek okaże się czy przyjdzie @ czy nie 😳 mam nadzieje, że nie. W kwietniu tego roku przeszłam operację macicy, bo miałam niszę po cc. Teraz pierwszy cykl kiedy stwierdziliśmy, że zobaczymy jak to będzie i jakoś poszło 😊
To super, ze tak szybko sie udalo 😍 Oby do czerwca!
Ja się dowiedziałam o ciąży 24.09. Zrobiłam test 25.09 i pozytywny. A wtedy lecieliśmy na wakacje więc wizytę umowie dopiero jak wrócimy z Grecji 😅 Ale wiem, że mi się mega mocno przesunęła owulacja, bo z miesiączki to tak jak u Ciebie pewnie byłby 8/9tydzien, ale wiem ze cykl mi się zawirował nieźle. Więc pewnie umowie się w połowie października.
No co Ty! To ja test robilam wlasnie w Grecji na wakacjach, bo mialam jakies przeczucie 😅Najbardziej nie umialam przezyc tego, ze za ten test dalam 9 euro 😂
W sumie ja na wizycie jak wyjasnialam sytuacje, ze mam baaardzo dlugie cykle, jeszcze karmie piersia i tak dalej to mowil, ze na razie wszystko wyglada ok, tylko, ze w ogole by sie ta data miesiaczki nie sugerowal i jak bedzie serduszko to dokladnie zmierzy i wyliczy jeszcze raz.

To super, ze tak szybko sie udalo 😍 Oby do czerwca!

No co Ty! To ja test robilam wlasnie w Grecji na wakacjach, bo mialam jakies przeczucie 😅Najbardziej nie umialam przezyc tego, ze za ten test dalam 9 euro 😂
W sumie ja na wizycie jak wyjasnialam sytuacje, ze mam baaardzo dlugie cykle, jeszcze karmie piersia i tak dalej to mowil, ze na razie wszystko wyglada ok, tylko, ze w ogole by sie ta data miesiaczki nie sugerowal i jak bedzie serduszko to dokladnie zmierzy i wyliczy jeszcze raz.
O! Też karmie piersią. I nie wiem totalnie jak odstawić za jakiś czas. Mała się teraz takim cyholikiem zrobiła że jestem przerażona. 😆

reklama
Do góry