reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ale Ci sie szykuje ekipa, super! 😍

Wlasnie tez mi sie wydaje, ze taka roznica to juz do ogarniecia, ja bardzo podziwiam wszystkie mamy rok po roku, nie dalabym chyba rady 🙈

Z objawow totalnie nic, wiec juz mialam czarne mysli, ale na wizycie sie okazalo, ze z miesiaczki 7+1, a pecherzyk dopiero na 5+1. Poszlam z nastawieniem, ze juz wszystko bedzie widac, a tak czekaja mnie jeszcze dwa tygodnie niepewnosci 😣
Z synem w sumie tez nic takiego mi nie dolegalo, jedynie ciagle spalam, ale teraz nawet jakbym chciala to nie mam kiedy 😂
A u Ciebie jak?
Ja się dowiedziałam o ciąży 24.09. Zrobiłam test 25.09 i pozytywny. A wtedy lecieliśmy na wakacje więc wizytę umowie dopiero jak wrócimy z Grecji 😅 Ale wiem, że mi się mega mocno przesunęła owulacja, bo z miesiączki to tak jak u Ciebie pewnie byłby 8/9tydzien, ale wiem ze cykl mi się zawirował nieźle. Więc pewnie umowie się w połowie października.

reklama
Cześć Dziewczyny, u mnie wychodzi termin na 11.06 😊 na pokładzie mam już dwulatkę z września '22. Testy od 9 dpo pozytywne. W czwartek okaże się czy przyjdzie @ czy nie 😳 mam nadzieje, że nie. W kwietniu tego roku przeszłam operację macicy, bo miałam niszę po cc. Teraz pierwszy cykl kiedy stwierdziliśmy, że zobaczymy jak to będzie i jakoś poszło 😊
Super! 😍 rozgość się 😊

Cześć Dziewczyny, u mnie wychodzi termin na 11.06 😊 na pokładzie mam już dwulatkę z września '22. Testy od 9 dpo pozytywne. W czwartek okaże się czy przyjdzie @ czy nie 😳 mam nadzieje, że nie. W kwietniu tego roku przeszłam operację macicy, bo miałam niszę po cc. Teraz pierwszy cykl kiedy stwierdziliśmy, że zobaczymy jak to będzie i jakoś poszło 😊
To super, ze tak szybko sie udalo 😍 Oby do czerwca!
Ja się dowiedziałam o ciąży 24.09. Zrobiłam test 25.09 i pozytywny. A wtedy lecieliśmy na wakacje więc wizytę umowie dopiero jak wrócimy z Grecji 😅 Ale wiem, że mi się mega mocno przesunęła owulacja, bo z miesiączki to tak jak u Ciebie pewnie byłby 8/9tydzien, ale wiem ze cykl mi się zawirował nieźle. Więc pewnie umowie się w połowie października.
No co Ty! To ja test robilam wlasnie w Grecji na wakacjach, bo mialam jakies przeczucie 😅Najbardziej nie umialam przezyc tego, ze za ten test dalam 9 euro 😂
W sumie ja na wizycie jak wyjasnialam sytuacje, ze mam baaardzo dlugie cykle, jeszcze karmie piersia i tak dalej to mowil, ze na razie wszystko wyglada ok, tylko, ze w ogole by sie ta data miesiaczki nie sugerowal i jak bedzie serduszko to dokladnie zmierzy i wyliczy jeszcze raz.

To super, ze tak szybko sie udalo 😍 Oby do czerwca!

No co Ty! To ja test robilam wlasnie w Grecji na wakacjach, bo mialam jakies przeczucie 😅Najbardziej nie umialam przezyc tego, ze za ten test dalam 9 euro 😂
W sumie ja na wizycie jak wyjasnialam sytuacje, ze mam baaardzo dlugie cykle, jeszcze karmie piersia i tak dalej to mowil, ze na razie wszystko wyglada ok, tylko, ze w ogole by sie ta data miesiaczki nie sugerowal i jak bedzie serduszko to dokladnie zmierzy i wyliczy jeszcze raz.
O! Też karmie piersią. I nie wiem totalnie jak odstawić za jakiś czas. Mała się teraz takim cyholikiem zrobiła że jestem przerażona. 😆

reklama
Do góry