Tak, u mnie w styczniu było poronienie zatrzymane a w kwietniu szczęśliwie zaszłam w ciążę aktualnie 26 tydzień. Także trzymam kciuki, żeby także i u Ciebie teraz było szczęśliwie!Tak, to ja! Tym razem musi się udać. U Ciebie zeszłym razem też się nie udało?
reklama
angeliskax
Moderator
A mi się marzy córeczka, a mężowi synekJa tak samo, marzy mi sie dziewczynka, ale dwoch chlopcow tez super sprawa
Anne1991
Fanka BB :)
U mnie dziś tragedia. Schylając się po córkę złapała mnie bardzo silna rwa kulszowa. Nie mogę się ruszać. Mąż wrócił z pracy bo ja nawet sama chodzić nie mogę tak boli. Miałam już rwę kulszową raz w życiu i przez tydzień byłam na bardzo silnych lekach przeciwzapalnych i przeciwbólowych. Nie chcę nic w ciąży brać. Jestem przerażona bo mam małą córkę, która muszę się zajmować.
angeliskax
Moderator
Do fizjoterapeuty się udaj.U mnie dziś tragedia. Schylając się po córkę złapała mnie bardzo silna rwa kulszowa. Nie mogę się ruszać. Mąż wrócił z pracy bo ja nawet sama chodzić nie mogę tak boli. Miałam już rwę kulszową raz w życiu i przez tydzień byłam na bardzo silnych lekach przeciwzapalnych i przeciwbólowych. Nie chcę nic w ciąży brać. Jestem przerażona bo mam małą córkę, która muszę się zajmować.
Na 12:45 a ty też w piątek wizyta?Na która masz wizytę?
Ja mam cichą nadzieję na dziewczynkę ale drugi chłopiec też będzie super
Bambi199027
tak .na 9Na 12:45 a ty też w piątek wizyta?
Anne1991
Dzwoniłam do lekarza. Póki co nic innego jak paracetamol i przykładanie ciepłego termoforu nie mogę robić. Liczę, że za kilka dni przejdzie... lekarz mówił ze fizjoterapeuta teraz nie pomoże.Do fizjoterapeuty się udaj.
holenderka92
Ja mam corke i po cichu licze na syna, ale jak bedzie corka to na pewno wyjdzie taniej, bo prawie wszystko jestNa która masz wizytę?
Ja mam cichą nadzieję na dziewczynkę ale drugi chłopiec też będzie super
angeliskax
Moderator
podał argument? Ja jestem fizjoterapeutką, i jedynie co mi przychodzi do głowy że wczesna ciąża?Dzwoniłam do lekarza. Póki co nic innego jak paracetamol i przykładanie ciepłego termoforu nie mogę robić. Liczę, że za kilka dni przejdzie... lekarz mówił ze fizjoterapeuta teraz nie pomoże.
reklama
holenderka92
ja przy rwie tez chodzilam na fizjoterapie i pomogla mi bardzo, teraz jak dostane ataku to jedna, dwie sesje i po bolupodał argument? Ja jestem fizjoterapeutką, i jedynie co mi przychodzi do głowy że wczesna ciąża?