reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja to nawet nie mam jak, bo po skierowanie na bete musze isc do rodzinnego (mieszkam w Holandii) a oni tutaj to tak troche bez sensu uznaja. Jakby,m mieszkala w Polsce to bym pewnie juz z 5 razy byla 😂
Hm. Myślę, że zależy od podejścia. Ja jakbym mieszkała w Holandii to pewnie bym cierpliwie czekała.
Teraz też za bardzo mi się nie chce lecieć na betę, ale chyba jednak pójdę raz. 😅

Hejka dziewczyny!
Właśnie wylądowaliśmy 2h temu w Polsce. Teraz jedziemy do domu (2h drogi od lotniska). Ciekawe kiedy odeśpię ten dzień 😂

Hm. Myślę, że zależy od podejścia. Ja jakbym mieszkała w Holandii to pewnie bym cierpliwie czekała.
Teraz też za bardzo mi się nie chce lecieć na betę, ale chyba jednak pójdę raz. 😅
Ja dzisiaj bylam po skierowanie na badania hemoglobiny i tarczycy, az z ciekawosci zapytalam o hcg, to lekarka mnie pytala po co mi, i co ten wynik zmieni i go nie dostalam, na podstawie wyniku hcg i tak nic tu nie zrobia. A jak sie wlasnie umowilam na pobranie krwi to wizyte i tak mam dopiero za tydzien, wiec super 😅

Cześć dziewczyny:)
Pogoda dzisiaj barowa... Mam wolne ale muszę zająć się czymś ... dziś biorę się za układanie , sortowanie ciuchów ....byle do piątkowej wizyty 🫣 😂. Od wczoraj popoludnia mam delikatne mdłości, mulenie, slinotok. Od okresu dziś mam równy 5 tc. Wiec tak jak w poprzednich w okolicy 6-7 tc pewnie zwiastuje to już codzienne mdłości. Macie preferencje co do płci ? Wiadomo najważniejsze jest donosić i zdrowego bejbika urodzić , ale macie jakieś mini oczekiwania ? 😁 Ja mam dwóch synów i jedną córkę i zdecydowanie trzymam kciuki za kolejnego syna 😆🩵🤞🏼

Pogoda dzisiaj barowa... Mam wolne ale muszę zająć się czymś ... dziś biorę się za układanie , sortowanie ciuchów ....byle do piątkowej wizyty 🫣 😂. Od wczoraj popoludnia mam delikatne mdłości, mulenie, slinotok. Od okresu dziś mam równy 5 tc. Wiec tak jak w poprzednich w okolicy 6-7 tc pewnie zwiastuje to już codzienne mdłości. Macie preferencje co do płci ? Wiadomo najważniejsze jest donosić i zdrowego bejbika urodzić , ale macie jakieś mini oczekiwania ? 😁 Ja mam dwóch synów i jedną córkę i zdecydowanie trzymam kciuki za kolejnego syna 😆🩵🤞🏼
Na która masz wizytę?
Ja mam cichą nadzieję na dziewczynkę ale drugi chłopiec też będzie super 🥰

Ja mam już córkę, zawsze marzyłam o dwóch dziewczynkach 🤞💗 mój mąż mówi że będzie syn 😁 ja czuję, że będzie córeczka.

reklama
Do góry