reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja to nawet nie mam jak, bo po skierowanie na bete musze isc do rodzinnego (mieszkam w Holandii) a oni tutaj to tak troche bez sensu uznaja. Jakby,m mieszkala w Polsce to bym pewnie juz z 5 razy byla 😂
Hm. Myślę, że zależy od podejścia. Ja jakbym mieszkała w Holandii to pewnie bym cierpliwie czekała.
Teraz też za bardzo mi się nie chce lecieć na betę, ale chyba jednak pójdę raz. 😅

Hejka dziewczyny!
Właśnie wylądowaliśmy 2h temu w Polsce. Teraz jedziemy do domu (2h drogi od lotniska). Ciekawe kiedy odeśpię ten dzień 😂

Hm. Myślę, że zależy od podejścia. Ja jakbym mieszkała w Holandii to pewnie bym cierpliwie czekała.
Teraz też za bardzo mi się nie chce lecieć na betę, ale chyba jednak pójdę raz. 😅
Ja dzisiaj bylam po skierowanie na badania hemoglobiny i tarczycy, az z ciekawosci zapytalam o hcg, to lekarka mnie pytala po co mi, i co ten wynik zmieni i go nie dostalam, na podstawie wyniku hcg i tak nic tu nie zrobia. A jak sie wlasnie umowilam na pobranie krwi to wizyte i tak mam dopiero za tydzien, wiec super 😅

Cześć dziewczyny:)
Pogoda dzisiaj barowa... Mam wolne ale muszę zająć się czymś ... dziś biorę się za układanie , sortowanie ciuchów ....byle do piątkowej wizyty 🫣 😂. Od wczoraj popoludnia mam delikatne mdłości, mulenie, slinotok. Od okresu dziś mam równy 5 tc. Wiec tak jak w poprzednich w okolicy 6-7 tc pewnie zwiastuje to już codzienne mdłości. Macie preferencje co do płci ? Wiadomo najważniejsze jest donosić i zdrowego bejbika urodzić , ale macie jakieś mini oczekiwania ? 😁 Ja mam dwóch synów i jedną córkę i zdecydowanie trzymam kciuki za kolejnego syna 😆🩵🤞🏼

Pogoda dzisiaj barowa... Mam wolne ale muszę zająć się czymś ... dziś biorę się za układanie , sortowanie ciuchów ....byle do piątkowej wizyty 🫣 😂. Od wczoraj popoludnia mam delikatne mdłości, mulenie, slinotok. Od okresu dziś mam równy 5 tc. Wiec tak jak w poprzednich w okolicy 6-7 tc pewnie zwiastuje to już codzienne mdłości. Macie preferencje co do płci ? Wiadomo najważniejsze jest donosić i zdrowego bejbika urodzić , ale macie jakieś mini oczekiwania ? 😁 Ja mam dwóch synów i jedną córkę i zdecydowanie trzymam kciuki za kolejnego syna 😆🩵🤞🏼
Na która masz wizytę?
Ja mam cichą nadzieję na dziewczynkę ale drugi chłopiec też będzie super 🥰

Ja mam już córkę, zawsze marzyłam o dwóch dziewczynkach 🤞💗 mój mąż mówi że będzie syn 😁 ja czuję, że będzie córeczka.

reklama
Do góry