reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

O! Też karmie piersią. I nie wiem totalnie jak odstawić za jakiś czas. Mała się teraz takim cyholikiem zrobiła że jestem przerażona. 😆
Mam to samo, u nas zostaly tylko karmienia przed drzemka i w nocy, ale na razie cienko widze odstawianie 🥲 Szczerze nie mam tez za bardzo pomyslu, jak to w ogole zrobic.

reklama
Hej! Dołączam do Was z lekkim niepokojem, ale i z nutą ekscytacji. To moja trzecia ciąża, dwie poprzednie zakończyły się poronieniem (jedna niewiadoma przyczyna, druga krwiak, ktory odkleił łożysko). Właśnie odebrałam wynik bety I mam przyrost o 221% plus progesteron 50. Myślę, że to bardzo dobre wiadomości i ponownie odważyłam się tutaj zajrzeć. Trzymam za każdą z nas kciuki! Dawajcie znać jak Wasze wyniki.

Umówiłam się na wizytę na piątek . Wiem że jeszcze nic nie będzie na uzg ale wolę jednak być od początku pod kontrolą ☺️

Hej dziewczyny;) Witam się i ja :)
Termin mam na ok. 1.06.
17.09.24(9dpo) wyszedł mi pozytyw,
Bety w :
11dpo 31.5,
13dpo 57.5,
17dpo 450,
19dpo 1650,
To moja 7 ciąża. Mam syna (lat 18), potem 3 poronienia , włączenie clexanu i acardu i udało się urodziła się córka ( 11 l) i na tym samym zestawie urodził się syn (8l.). Aktualnie biorę clexan 0.4 i Acard 150 mg od 20.09. Mam nadzieję że i tym razem się uda . W piątek mam wizytę u gina będzie to 5t2d licząc od okresu.

Nie. Zrobiłam dwa razy i przyrost prawie 300 % . Więc nie będę się stresowała🙈
Samopoczucie ok tylko ciągle słabo mi 😵‍💫😣
A u Ciebie?
Nie jest narazie najgorzej, najchętniej spała bym cały czas, ale nie mam takiej możliwości 😅
martwi mnie trochę ból podbrzusza, w pierwszej ciąży nie pamiętam żeby tak było..

reklama
Umówiłam się na wizytę na piątek . Wiem że jeszcze nic nie będzie na uzg ale wolę jednak być od początku pod kontrolą ☺️
Pewnie, że tak:) ja właśnie dzisiaj sprawdzałam jaka data wychodzi od poczęcia. Wpisałam datę i niby wychodzi mi 18 czerwiec więc już sama nie wiem jaka data u mnie będzie. Ale 21.10. Mam wizytę. 😂😂 w środę jak będę w Polsce to podskoczę do labo ;)

Do góry