No, o zdjęcie uzębienia kolezanki malej prosic nie bede, ale albo uwierzysz mi na slowo (widzialam ), albo żyj w przeświadczeniu, że jest tak, jak mysliszNie uwierzę w to że wyszła trójka dziecku 5 miesięcznemu, dopóki nie zobaczę zdjęcia wiem ze każdy człowiek inny i ze zęby wychodzą w innej kolejności czasem, ale w trójki nie uwierzę ;p
A czemu kaszki mają nie mieć wartości odżywczych jeśli w skład wchodzą same zboża? dla mnie osobiście te kaszki to super pomysł na szybkie śniadanie dla malucha
Tak, w poniedzialek jest już po 6 miesiącu uwierz mi że dzien różnicy nie zrobi nic dziecku
Ja karmie młodego sporadycznie mm, w sensie dostaje jak mnie nie ma w domu. 2 tygodnie temu skończyło mi się mleko, woec nie było sensu kupować już 1. Kupiłam 2, dostał normalnie następnym razem 2, bez żadnego mieszania pół roku skończy w czwartek
Wiesz co? To chyba kwestia tych torebek - to, co w takiej folii sie znajduje, zawsze wydaje mi sie malo zdrowe. Muszę sprawdzic w takim razie, bo ani ja nigdy nie jadlam, ani nie dawalam dziecku, ale skoro moga byc zastepnikiem przy sniadaniach i fajna alternatywa, to chetnie sprawdze
Ps. Moj tez pol roku skonczy we czwartek