reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Tak tak to wiem, ale koleżanka wyżej była na badaniu połówkowym i jest po teście Sanco więc wie, że Dzidziuś nie ma ZD więc dlatego pytałam o tą buzie ale to pewnie rzeczywiście chodzi o rozszczep wargi.
Dokładnie chodzi o rozszczep wargi to po pierwsze a po drugie mój prowadzący do Sanco też nie jest w 100% przekonany i cały czas rozmyśla co mogło być powodem niskiego białka w Pappa

reklama
Dokładnie chodzi o rozszczep wargi to po pierwsze a po drugie mój prowadzący do Sanco też nie jest w 100% przekonany i cały czas rozmyśla co mogło być powodem niskiego białka w Pappa
Wiadomo, że 100% pewności nie daje Sanco ale 99 % to jednak dużo. Pappa nigdy nie da takiej pewności. Jeśli usg do tego było dobre to ja bym była spokojna.
Dużo czytałam o pappie i przede wszystkim wiek może wpłynąć na zły wynik, chora tarczyca czy stes a u mnie były wszystkie te czynniki [emoji85][emoji16]

Dzis 22t1d mala wazy 497g. Wszystko oki:)

Załączniki

• PhotoGrid_1612883445140.jpg
    PhotoGrid_1612883445140.jpg
    435,7 KB · Wyświetleń: 158
Hehe, ja trzy razy podczas jednego badania usłyszałam ze nosek duży...wiec już myślałam ze te połówkowe to głównie w celu oceny nosa😉 A wychodzi na to, ze po prostu nos będzie niestety po mamusi...ech😅 Takie mam foto kruszyny, kiedyś bym się przestraszyła, teraz się wpatruję;)

Załączniki

• IMG_0091.jpg
    IMG_0091.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 161
Cześć dziewczyny, ja może z innej beczki ale nie znam się, nie orientuje i wg. Nie wiem dokładnie jak to sprawdzić, może Wy macie już jakieś doświadczenie w temacie badań na toksplazmozę, mam wynik a wizytę dopiero za 10dni. Wrzucam zrzut z tego wyniku, umiecie z tego coś odczytać? Czekam z niecierpliwością.
Z góry dziękuję.

Załączniki

• Screenshot_2021-02-12-23-04-14-309_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-12-23-04-14-309_com.android.chrome.jpg
    70,7 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Cześć dziewczyny, ja może z innej beczki ale nie znam się, nie orientuje i wg. Nie wiem dokładnie jak to sprawdzić, może Wy macie już jakieś doświadczenie w temacie badań na toksplazmozę, mam wynik a wizytę dopiero za 10dni. Wrzucam zrzut z tego wyniku, umiecie z tego coś odczytać? Czekam z niecierpliwością.
Z góry dziękuję.
Jest napisane ze niereaktywny. Igg i igm ujemne, wiec nie masz toxo ani nigdy wcześniej jej nie mialas

Do góry