Ja też go brałam w poprzedniej ciąży i wyniki miałam Super. Nie mówię, że to jakaś trucizna [emoji16] ale ma za mało chociażby Wit D, jodu, Dha też za mało według wytycznych i niewiadomego pochodzenia za to ma masę innych składników, które nie są konieczne.Wlasnie wróciłam z wizyty, dopytałam lekarza stwierdził, ze wg niego jest jednym z najlepszych suplementów. W drodze powrotnej zadzwonilam do znajomej położnej i stwierdziła, ze u niej zajmuje 3 miejsce. Ponoc jest super przy karmieniu piersią. Ale nie bede sie licytować
Najważniejsze ze wyniki badan mam książkowe. O wiele lepsze niz przed ciaza [emoji4] Moze na mnie dziala lepiej[emoji2960][emoji4]
Pan Tabletka fajnie to opisał. Nie mówię, że on jest jakąś wyrocznią w tej kwestii ale po prostu porównał składy.
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!
pantabletka.pl
Ale na pewno nie zaszkodzi. Mi w poprzedniej ciąży nie zaszkodził i urodziłam zdrowego Bobasa chociaż trochę żałuję, że się nie wgłębiłam w temat [emoji6]