Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy! Mam ten sam terminWitam. Czy mogłabym dołączyć? Jakiś czas już czytam wątek. Termin mam na 13.06.2021. Mam już córeczkę 1 rok i 10 miesięcy. Wcześniej 2 poronienia. Jestem po USG prenatalnym, wszystko dobrze. Czekam na wyniki PAPP-A.
Mozesz napisac jak wygladala ciaza? Lezalas? Jakies dodatkowe konsultacje lekarskie?Hej. Ja miałam ciąże bliźniacza jednoowodniowa i jednokosmowkowa. Dzieciaczki dzisiaj mają po 7 lat i nie było problemów.
I nie masz możliwości urodzić sn? Już masz potwierdzone na 100 proc. Cc?Właśnie widziałam że sporo dziewczyn ma termin na 13.06. Mnie czeka CC bo pierwszy poród mimo chęci skończył się CC.
Stawiałabym na dziewczynkę ale się nie znamKobietki ma któraś z was takie zdj USG? Jaka płeć według was?
Kobietki ma któraś z was takie zdj USG? Jaka płeć według was?
Nie dało się bo dzidziuś był zwiniety w kłębuszekO kurczę, ale zdjęcie
Lepiej jednak widać jak dziecko jest całe w pozycji poprzecznej aby było widać kręgosłup, wtedy łatwiej ocenić wyrostek