Ja ostatnio przesypiam do rana Toaleta o 22 i śpię do 6.30 bez wstawania na siku. Jeszcze dwa tygodnie temu wstawałam minimum 2 razy w nocy.Ja się budzę co 2h[emoji85] na szczęście wracam z łazienki i zasypiam w sekundę ale też po każdym siku muszę się napić wody [emoji23] i tak w kółko.
reklama
halfalive
Fanka BB :)
Ja kładę sie okolo 23 i niekiedy obudzę sie ale tylko raz, a czasami wcale. Pije mega dużo wody więc do tej 23 latam co chwile ale jak juz zasnę to tez udaje mi sie przesypiać całą noc . W ktorym tc jestes?Ja ostatnio przesypiam do rana Toaleta o 22 i śpię do 6.30 bez wstawania na siku. Jeszcze dwa tygodnie temu wstawałam minimum 2 razy w nocy.
marysia1205
No u mnie już troszkę widać. Obecnie 13 tydzień. Dzisiaj najadlam się strachu, po wizycie w toalecie zobaczyłam krew, ale po dokładnych ogledzinach okazało się, że się zadrapałam po prostu..... serce myślałam, że mi wyskoczy...Jak tam wasze brzuszki? Urosły już?
Przeszedł mi dzisiaj Fetal Doppler. Ktoś ma zamiar stosować?
Widać widać śmiać mi się z tego chce bo to dopiero 13 tydzień, a piłka już jest. Tylko że u mnie są bliźniakiJak tam wasze brzuszki? Urosły już?
Ja sprawdzilam sobie w zeszłym tygodniu detektor tętna płodu. Faktycznie, usłyszeliśmy z partnerem bicie serduszka. Lekarz odradził nam stosowanie tego urządzenia bo w ciąży bliźniaczej nie ma to sensu...No u mnie już troszkę widać. Obecnie 13 tydzień. Dzisiaj najadlam się strachu, po wizycie w toalecie zobaczyłam krew, ale po dokładnych ogledzinach okazało się, że się zadrapałam po prostu..... serce myślałam, że mi wyskoczy...
Przeszedł mi dzisiaj Fetal Doppler. Ktoś ma zamiar stosować?
halfalive
Mi brzuch również sie zaokrąglił ale na wysokosci pepka, więc to jeszcze raczej nie macica, pewnie jelita sie troche podniosły, bo maluch się coraz bardziej rozpycha. Aktualnie skonczylam 13 tc, wiec macica jeszcze ponizej pepka i w tym miejscu wyczuwam już napięcie
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Hejo dawno mnie nie było bo zaczął mi twardniec mocno brzuch i wszystko cisnie na szyjke wczoraj byłam u lekarza i podobno dziewczynka ale nie uwierzę dopóki nie zobaczę pipi na USG 3 d.
halfalive
Dziewczyny może orientujecie się czy stacjonarnie w HMie moge kupić odzież ciążową? W necie jest pełno ubrań, a u mnie w mieście nie ma nic dla kobiet w ciąży. A może powinnać szukać w HMie dla dzieci? Sorki jeżeli komuś to pytanie wyda sie głupie ale serio nie wiem, wolałabym kupić sobie stacjonarnie, a nie przez neta
reklama
Kwiat Jabłoni
ja kupowałam dżinsy właśnie w HM stacjonarnie, udało się na przecenie i są ok, oczywiście jeszcze za duże. Z innej beczki, ile czekałyscie na test pappa? Mi powiedzieli w pon ze 4 dni robocze, wiec tak może być, ale w czwartek mam prenatalne i się stresuje ze nie dojdą te wyniki, ech.Dziewczyny może orientujecie się czy stacjonarnie w HMie moge kupić odzież ciążową? W necie jest pełno ubrań, a u mnie w mieście nie ma nic dla kobiet w ciąży. A może powinnać szukać w HMie dla dzieci? Sorki jeżeli komuś to pytanie wyda sie głupie ale serio nie wiem, wolałabym kupić sobie stacjonarnie, a nie przez neta