To tak jak i u mnie i również zdalnie pracuje także dres na dole to mój największy przyjaciel ;-) a który tydzień?U mnie to taki brzuch kragly się zrobił jakby w podbrzuszu W domu chodzę w legginsach i dresach, a że pracuje zdalnie to ostatnio moja główna stylowa . Jak mam gdzieś wyjść to już tylko komfortowe sukienki zakładam
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
To będzie zgrany teamMogłybyśmy grać w jeden drużynie! U mnie tez syf, aż wstyd i czekam aż wybije 12, lece na zakupy ☺
A nie to.my z mężem bylismy sredni, oboje mieliśmy po 3300 i 54 cm. Synek hodowany na tylu lekach, sterydach które musze brac w ciazy, ze taki duży urosl.Ja się wczoraj dowiedziałam że mój jak się urodził mial 4200g i 63 cm Aż zaczelam sie bać
Ale Ty masz podstawy, zeby obstawiać sluszna wagę i wzrost 63 cm to sie naprawde rzadko zdarza to ile ma teraz wzrostu?
grope_
Ja dzisiaj mam jakiś totalny kryzys! Ledwo otworzyłam oczy po 6 to już mnie mdłości brały i ból głowy.To będzie zgrany team
I mnieJeszcze mnie nie ma
Mała.czarna
192 a ja 152A nie to.my z mężem bylismy sredni, oboje mieliśmy po 3300 i 54 cm. Synek hodowany na tylu lekach, sterydach które musze brac w ciazy, ze taki duży urosl.
Ale Ty masz podstawy, zeby obstawiać sluszna wagę i wzrost 63 cm to sie naprawde rzadko zdarza to ile ma teraz wzrostu?
Kwitnącybez
Mój środkowy też z końca grudnia ...tyle że siedział 11 dni dłużej niż powinienTo.moj wylazł 2 tygodnie wczesniej- mial byc styczniowy, a jest z konca grudnia, wiec rocznikowi najmlodszy. Tyle, że był już faktycznie duzy bo 3830 g i 60 cm wiec spokojnie mogl się urodzić [emoji6] Teraz mam termin na 8.06 ale spodziewam się, że historia moze sie powtorzyc i moze bedzie majowe [emoji6]
ikkonna
Ja jutro i już zaczynam się stresować trochę.A ja wizytę mam w środę, panikuje na maksa dzisiaj śniło mi się najpierw, że było już serduszko, tylko skan robiła jakaś niedoświadczona babka i nie wiedziała czemu dziecko jest trzy razy większe niż powinnoa potem śniło mi się, że krwawie...
U mnie to będzie 7+3 wg kalendarzyka, ale że kochaliśmy się od końca okresu do testu bite dzień w dzień to ciężko stwierdzić jak jest naprawde
Ja właśnie takich wzdęć nie mam a jest ten brzuch wywalony szczególnie ponizej pępka. Chciałam długo ukryć ciążę w pracy ale nie ukryjeJa teraz w domu to też tylko legginsy albo luźne spodnie na gumce bo inne mnie cisną, takie wzdęcia mam. A ja czekam na wizytę jutro
Ja w poprzedniej ciąży miałam ogromny problem z zaparciami i w ogóle z jelitami. Fakt , że jadłam dużo slodyczy, ogólnie jadłam bardzo dużo, chipsy, białe pieczywo itp. i niestety te problemy ciągną się od ciąży. Jest lepiej bo mam dietę ale to był dramat.Mi brzuszek też strasznie wypchnęło ale to na 100 wzdecia są okropne i chyba zatrzymuje mi się już woda już mi się wydaje że jakaś duża się zrobiłam a należę do osób szczupłych. Mam nadzieję że to wszystko się ustabilizuje w poprzednich ciazach nie mialam aż takiego problemu z perystaltyka jelit
reklama
Dzej.zi
Mnie nadal nie ma na liście [emoji2960]
@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polkamoderator
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991Moderator
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
@julianap
@emilchen
@Kwitnącybez
@Sandra2307
@MariolaGH
@zielonooka90
Kogo nie ma to proszę się odezwać. Dziś wysyłam listę do aniaslu. Jako, że mała.czarna zrezygnowała z moderatora kto chętny ????