Karolina_karolina
Fanka BB :)
No dokladnie... a jeszcze planuje kupic (jak wszystko bedzie dobrze) porzadna poduszke do spania dla ciezarnych, segregator, nowe witaminki... i tak sie zbieraOj, jak ja Cię rozumiem, wizytę miałam półtora tygodnia temu w 8+1, teraz kolejna dopiero 19.11 a mnie już nosi. Ale właśnie mam do zrobienia mnóstwo badań i szkoda mi bez sensu wydawać kasę, leki mam na zapas, mdłości nie dają żyć, więc musi być dobrze
Ojjj znam to... niby brzuch tylko wzdety, ale jak sie 8h siedzi w spodniach z wysokim stanem to jest tragedia ja w ogole mam malutko ubran... nie wiem w czym ja bede chodzic hahahahhaDopinam się, ale jak siedzę to mnie upijają. 8 h przy biurku w pracy ciężko wysiedziec. Poza tym u mnie druga ciąża i mam wrażenie że brzuszek rośnie szybciej.
Ale mam inne spodnie nie ciążowe w ktorych jeszcze trochę pochodzę bo są bardziej elastyczne.
Ja jak bylam 2 tyg u lekarza potwierdzic ciaze i byl tylko pecherzyk z pecherzykiem zoltkowym i mi lekarz kazal przyjsc za miesiac to... zmienilam lekarza nie wiem jak mozna kazac kobiecie po pustym jaju czekac miesiac na sprawdzenie czy powstanie w ogole zarodek... tydzien pozniej poszlam do innego, zobaczylam zarodek i serduszko, kolejna wizyta za miesiac no ale to juz bardziej zrozumialeJa mam tak samo. Byłam ponad tydzień temu, kolejna wizyta dopiero 20.11. W dodatku na pierwszej było widać tylko pęcherzyk ciążowy. Codziennie myślę czy się nie umówić szybciej żeby sprawdzić czy wszystko wporządku, tym bardziej że jedynym objawem u mnie były bolace piersi, które mnie już nie bolą.