reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Po wypiciu kawy... Heeelp...
20201101_111124.jpeg

O kurde, co ciąża i robi z kobietami 😂
Dobrze, że mąż wyrozumiały 🙈
Co do teściowej to cóż. Nie wyobrażam sobie mieszkać z teściami, choć są w porządku, są mega w zasadzie. I może z nimi bym nie miała problemu. Za to mój mąż z moją mamą by nie wytrzymał a przynajmniej ja na pewno 😂
Choć ja bym miała posprzątane albo obiad zrobiony. Tak mi się wydaje...
Współczuję...szczególnie gdy teraz jest huśtawka emocjonalna
Ja mam identycznie. Teściów mam cudownych, a mój mąż na samą mysl o spotkaniu z moją mamą ma dreszcze...

Ja mieszkam z teściową bo działka należy do męża i zaczynamy budowę. A że mąż to co może to własnymi siłami chce zrobic, a łatwiej mieszkać na miejscu niż dojeżdżać. Ja mam o tyle dobrze, że moja siostra jest z bratem mojego męża i wszyscy mieszkamy razem 🙈 razem obgadujemy teściową wiec jest nam łatwiej 🤣 moja teściowa to taka kłamczucha, że jak złapiesz ją za rękę to powie, że nie jej 🤷‍♀️ wszystko robi na przekór. Jak mówię córce że musi się ciepło ubrać bo na dworze jest zimno to teściowa przyjdzie i powie, że jest ciepło, ale sama w kurtce i czapce się trzęsie 🙄 i na odwrót 🤦‍♀️ córkę mam z poprzedniego związku ale mąż od razu uznał ją jak swoją i nikt nie ma z tym problemu tylko wiedźma. Stwierdziła, że mój Arek nie może przysposobić sądownie Niny bo ja się później z nim rozstane i o alimenty będę sądzić 😤 ogólnie unikam jej jak mogę i nie wdaję w dyskusje bo nie ma sensu. Baba lat 68 a głupia jak but. Taka typowa wieśniara i myje się raz w tygodniu 😶 teraz mam wymówkę i jak mnie wkurza to ją cisnę a wszystko znawalam na hormony. Bo oczywiscie musi kablować o wszystkim swoim synkom kochanym i po całej wsi tyłek mi obrabiać. Ale, że ma chore serce i acard popija wódką, to mam nadzieje ze umrze jej się szybciej 🙊

No orgazm to skurcze i u mnie w poprzednich mialam mocne plamienia w czerwonym kolorze i mega sie boje :(
Ja w poprzedniej ciąży nie ograniczałam się, ale w 9 tc dostałam mocnego krwawienia żywą czerwoną krwią i wylądowałam w szpitalu. Wszystko się na szczęście dobrze skończyło, ale strachu się najadłam i nasłuchałam historii w szpitalu, że marzyłam tylko wrócić do domu.
Teraz się ograniczamy.

reklama
Do góry