reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Jak przyjechałam z nim do domu to mój tata powiedział, że jeszcze tak malutkiego człowieka na żywo nie widział [emoji16] mimo swojej wielkości 10 punktów [emoji123] [emoji3059]
Nie wiem jak bym sobie poradziła z takim maleństwem. Wczoraj jak byłam u bratowej I nowonarodzonej bratanicy to się napatrzyć nie mogłam jaka ona maleńka i drobniutka. Urodziła się z waga 3400 I 55 cm ;)

reklama
Witajcie w niedzielę. My już po albo dopiero po śniadaniu. Zjadłam kanapkę i musiałam się ewakuować na kanapę tak mnie zemdliło. Jeżeli jest Tu ktoś kto dopisuje do tego prywatnego forum to też bym prosiła o wrzucenie mnie na ta listę :)

Dziewczyny , które mają już dzieciaczki. Ile ważyły Wasze pociechy przy porodzie? Ja mam 3 synów i niestety ale do mikrusów nie należeli , chociaż przy każdym porodzie położne twierdziły , że dziecko nie może być duże bo mam mały brzuszek. Teraz z racji 4 ciąży na tej pierwszej wizycie kontrolnej powiedziałam lekarce, że jak 4 syn to tylko cc. Oczywiście tak się tylko pocieszam w myślach, bo znając realia jak człowiek nie zachęci odpowiednio lekarza gotówką to nic z tego nie będzie [emoji848]
Mój syn ważył 4300 i urodziłam CC.

A Ty w Polsce mieszkasz? :) Mają coś u Nas znowu zamknąć? :)
W Anglii mieszkam🙂 zamykają znów wszystko poza szkołami i sklepami spożywczymi😐

Mój wrócił z imprezy o 6 nad ranem... Nie gadam z nim do odwołania🥺 Nie spałam przez to pół nocy, okropnie kłuło mnie pod prawym żebrem. Myślicie ze to tylko ze stresu czy coś to może znaczyć? Z każdym oddechem taki ostry, przeszywający ból. Na szczęście obudziłam się już bez.

Udanej niedzieli wszystkim życzę, ja zaraz uciekam do pracy🤢🙄.

Nie wiem jak bym sobie poradziła z takim maleństwem. Wczoraj jak byłam u bratowej I nowonarodzonej bratanicy to się napatrzyć nie mogłam jaka ona maleńka i drobniutka. Urodziła się z waga 3400 I 55 cm ;)
Też się bałam ale dałam radę a byłam bardzo młodziutka.. 😊 Teraz jestem w ciąży bliźniaczej i właśnie boję się, żeby nie były jeszcze mniejsze 🥺😢

Zdecydowanie stres kochana. Nie denerwuj się wiem ze łatwo się mówi ale jednak dla malucha nie warto. Ja się wczoraj tak denerwowałam ale ta moja kolezanka jest taka mega mega spokojna i tak mnie nastwaila psychicznie ze juz mam chillout :)

reklama
Do góry