Mnie tez sny dobijają. Przez to plamienie dzis mi się snilo, ze mocno krwawilam i bylam w szpitalu w Portugalii (?) i nic nie rozumialam co lekarze do mnie mowia... horror@aga.i.nieszka duzy bobo gratulacje! Ja nie miałam w poprzedniej ciąży pcos i też zero objawów
dziewczyny, wykończą mnie te sny ciążowe dzisiaj cała noc mi się śniło, jak odciągalam mleko laktatorem i na zmianę dziecko przy piersi
reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
Przepisałam Was z tamtego wątku, to wstepna lista na wątek prywatny. Ktoś jest pominięty?
@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
Ostatnia edycja:
Domi_Polka
Ja rodziłam w niemczech, tez nic nie rozumiałam co do mnie gadali, tylko ze to nie był senMnie tez sny dobijają. Przez to plamienie dzis mi się snilo, ze mocno krwawilam i bylam w szpitalu w Portugalii (?) i nic nie rozumialam co lekarze do mnie mowia... horror
Vingag
To chyba bez znaczenia. Ja rodziłam w Polsce i też nie rozumiałam co do mnie gadali. Byłam w stanie myśleć tylko o tym, czy dam radę otworzyć okno i wyskoczyćJa rodziłam w niemczech, tez nic nie rozumiałam co do mnie gadali, tylko ze to nie był sen
1992Paula1992
Zaciekawiona BB
Ja tez ciagle bym Piła colę, gdzie normalnie pije takie napoje gazowane tylko na jakiś imprezach
Nie nadrobie was kochane. Wczoraj wieczorem próbowałam,ale się poddałam przemyślałam to i zrezygnowałam z bety dziś i w poniedziałek. W czwartek wizyta więc nie ma co panikować. Przyrost był i tego się trzymajmy. Dolegliwości brak poza bekaniem. Ciągle bym tylko jadła i to jakieś glupoty- chipsy itp. Wczoraj naszło mnie na cole - a na codzień jej w ogole nie pije (śmieje się,że junior ma zachcianki po Tacie, bo Kamil czasem musi puszeczke wypić. Raz na jakiś czas się zdarzy taka chcica ) . I totalnie odeszła mi chęć na jajka wszyscy się ze mnie smieją,że jestem jajożercą. Zwłaszcza jajek sądzonych. A od kilku tygodni nie jem jajek
W pierwszej ciąży plamiłam do 6 mc pracowałam normalnie, ale u mnie była dziwna sytuacja, bo nikt nie wiedział czemu plamiłam. Kilka razy w tygodniu byłam na IP, bo jak było większe chrupnięcie to miałam wrażenie,że to koniec. Cos okropnego w 6 miesiącu przeszło jak ręką odjął i corka urodziła się zdrowa 2 dni przed terminem.
[/QUOTE]
Nie nadrobie was kochane. Wczoraj wieczorem próbowałam,ale się poddałam przemyślałam to i zrezygnowałam z bety dziś i w poniedziałek. W czwartek wizyta więc nie ma co panikować. Przyrost był i tego się trzymajmy. Dolegliwości brak poza bekaniem. Ciągle bym tylko jadła i to jakieś glupoty- chipsy itp. Wczoraj naszło mnie na cole - a na codzień jej w ogole nie pije (śmieje się,że junior ma zachcianki po Tacie, bo Kamil czasem musi puszeczke wypić. Raz na jakiś czas się zdarzy taka chcica ) . I totalnie odeszła mi chęć na jajka wszyscy się ze mnie smieją,że jestem jajożercą. Zwłaszcza jajek sądzonych. A od kilku tygodni nie jem jajek
W pierwszej ciąży plamiłam do 6 mc pracowałam normalnie, ale u mnie była dziwna sytuacja, bo nikt nie wiedział czemu plamiłam. Kilka razy w tygodniu byłam na IP, bo jak było większe chrupnięcie to miałam wrażenie,że to koniec. Cos okropnego w 6 miesiącu przeszło jak ręką odjął i corka urodziła się zdrowa 2 dni przed terminem.
[/QUOTE]
Vici ja w tej ciąży też tak mam, raz są mdłości raz nie ma cieszę się że nie są non stop bo w poprzednich ciazach od rana do nocy zresztą w nocy też się budziłam to było straszne już wolałabym zwymiotować.
Teraz z rana boję się wsiadać do auta bo mam co chwilę odruch wymiotny po 10 mija ale to rozbicie wzdecia i helikopter w głowie też dają popalić. Oj co my kobity musimy przejsc
Hej. Chyba będę musiała się z wami pożegnać. Dzisiaj rano zaczęłam bardzo krwawić. Umówiłam się na wizytę lekarz powiedział że dzidziuś jest pęcherzem idealny niestety bardzo wolne bicie serduszka obecnie jestem w 6w2d a bicie serduszka wynosi jedynie 56. Dostałam luteine lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja ze wszystko będzie ok tylko u mnie jej już brak
Trzymamy kciuki ! Oby był silny i dał radę, póki serduszko bije jest nadzieja.
Hej. Chyba będę musiała się z wami pożegnać. Dzisiaj rano zaczęłam bardzo krwawić. Umówiłam się na wizytę lekarz powiedział że dzidziuś jest pęcherzem idealny niestety bardzo wolne bicie serduszka obecnie jestem w 6w2d a bicie serduszka wynosi jedynie 56. Dostałam luteine lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja ze wszystko będzie ok tylko u mnie jej już brak
Mmmalina88
Mnie nie ma na liściePrzepisałam Was z tamtego wątku, to wstepna lista na wątek prywatny. Ktoś jest pominięty?
@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@MalinowaChmurka - z tego co widziałam, głównie posty pisane na Lipcowych mamach 2021
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
Nienawidzę grzybow. Od dzieciaka wymiotowałam na samo wspomnienie. Cała rodzina wie, że jak zobaczę grzyba w potrawie, to nie zjem. I teraz, nie chcąc mówić rodzicom, na urodzinach chrześniaka siedzę i żre zupę pełna pieczarek i proszę o dokładkę. Pytają mnie ludzie, czy zauważyłam, że tam były pieczarki? I musiałam udawać debila, mówiąc, że jie zauważyłam i że skoro tak, to już nie chce. A taka miałam ochotę! I dziś mąż właśnie pieczarkowa robi, ja sama myśl o tym slinka ki cieknieJa toleruję tylko grzybową
reklama
Starlights
Boże, mam tak samo!! Nie mam mdłości, ale za to ciągle jestem głodna! Staram się jeść regularnie co 2-3 h, ale często zjem obiad, a pół godziny później ssie mnie w żołądku... To jest straszne. Często budzę się w środku nocy i jestem tak głodna że aż boli mnie od tego głowa...
Ja tak samo. Jestem głodna cały czas, nigdy tak nie miałam w nocy na szczescie nie, ale od rana do poznego wieczora non stop. Dzisiaj miałam badania krwi o 11.30 i myslalam, ze zejdę do tego czasuposzlam z croissantem do laboratorium