Brzmi jak najgorszy koszmar dla mnie a przed ciążą pewnie bym żarła jak dzikaKanapka z bułki weki + serek w plastrach topiony i ogórek kiszony.... ❤❤❤ Ale love smakowe
reklama
Mmmalina88
Fanka BB :)
Nie trać nadziei. Jest bijące serduszko więc jest nadzieja. Trzymam kciuki mocno za WasHej. Chyba będę musiała się z wami pożegnać. Dzisiaj rano zaczęłam bardzo krwawić. Umówiłam się na wizytę lekarz powiedział że dzidziuś jest pęcherzem idealny niestety bardzo wolne bicie serduszka obecnie jestem w 6w2d a bicie serduszka wynosi jedynie 56. Dostałam luteine lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja ze wszystko będzie ok tylko u mnie jej już brak
Eee ja też mam Pcos i brak objawów.Na to wygląda [emoji6]
Czytałam ostatnio że z pcos ciąża jest bezobjawowa, nie wiem ile w tym prawdy ale sprawdza się póki co [emoji2]
Może coś w tym jest [emoji848]
roki_1991
Nienawidzę grzybow. Od dzieciaka wymiotowałam na samo wspomnienie. Cała rodzina wie, że jak zobaczę grzyba w potrawie, to nie zjem. I teraz, nie chcąc mówić rodzicom, na urodzinach chrześniaka siedzę i żre zupę pełna pieczarek i proszę o dokładkę. Pytają mnie ludzie, czy zauważyłam, że tam były pieczarki? I musiałam udawać debila, mówiąc, że jie zauważyłam i że skoro tak, to już nie chce. A taka miałam ochotę! I dziś mąż właśnie pieczarkowa robi, ja sama myśl o tym slinka ki cieknie
Pobilas wszystko
ikkonna
Ja, jeszcze jaPrzepisałam Was z tamtego wątku, to wstepna lista na wątek prywatny. Ktoś jest pominięty?
@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@MalinowaChmurka - z tego co widziałam, głównie posty pisane na Lipcowych mamach 2021
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
Ja mam od lat Hashimoto, co prawda hormony unormowane, ale na początku ciąży skontaktowałam się z endokrynologiem i trochę zwiększył mi dawkę. Dlatego po 4 tygodniach od zamiany dawki muszę zrobić kontrolę, a USG też bo ostatni raz miałam (wstyd przyznać) kilka lat temu i wtedy miałam też biopsję. Czyli tak najbliższe moje wizyty i badania:Ja mam zrobić badanie moczu, krwi itd. tydzień przed wizytą i 19.11 przyjść z wynikami.
TSH też muszę zrobić ponownie bo od ponad miesiąca biorę Letrox. Tylko, że u mnie póki co teleporada z endokrynologiem.
7.11 Krew i mocz,
13.11 ginekolog,
17.11 USG tarczycy,
18.11 endokrynolog teleporada,
26.11 dentysta - zdjęcie lekarstwa i założenie plomby
30.11 USG ciąży i PAPP-A
Ojej. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze [emoji110][emoji110][emoji3590]Hej. Chyba będę musiała się z wami pożegnać. Dzisiaj rano zaczęłam bardzo krwawić. Umówiłam się na wizytę lekarz powiedział że dzidziuś jest pęcherzem idealny niestety bardzo wolne bicie serduszka obecnie jestem w 6w2d a bicie serduszka wynosi jedynie 56. Dostałam luteine lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja ze wszystko będzie ok tylko u mnie jej już brak[emoji20]
ikkonna
Mi też ssanie na jedzenie się włączyło. Muszę się pilnować bo poprzednia ciąża to był rekord kg jakie mi przybyły.Ja tak samo. Jestem głodna cały czas, nigdy tak nie miałam w nocy na szczescie nie, ale od rana do poznego wieczora non stop. Dzisiaj miałam badania krwi o 11.30 i myslalam, ze zejdę do tego czasuposzlam z croissantem do laboratorium
A jeszcze wielu rzeczy jeść nie mogę i jestem w dołku kulinarnym chociaż mam nadzieję, że ta ciąża zmobilizuje mnie do gotowania.
Jeśli lekarz powiedział, że jest nadzieja, to musisz ją mieć. Bądź silna dla siebie i dla malucha! Jesteśmy z TobąHej. Chyba będę musiała się z wami pożegnać. Dzisiaj rano zaczęłam bardzo krwawić. Umówiłam się na wizytę lekarz powiedział że dzidziuś jest pęcherzem idealny niestety bardzo wolne bicie serduszka obecnie jestem w 6w2d a bicie serduszka wynosi jedynie 56. Dostałam luteine lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja ze wszystko będzie ok tylko u mnie jej już brak
reklama
roki_1991
@Poziomka1991 spokojnie, serduszko może się dopiero rozkręcać i dlatego tak wolno bije. Rób co lekarz zalecił i nie stresuj się na zapas