reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej. Chyba będę musiała się z wami pożegnać. Dzisiaj rano zaczęłam bardzo krwawić. Umówiłam się na wizytę lekarz powiedział że dzidziuś jest pęcherzem idealny niestety bardzo wolne bicie serduszka obecnie jestem w 6w2d a bicie serduszka wynosi jedynie 56. Dostałam luteine lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja ze wszystko będzie ok tylko u mnie jej już brak😞
😔 trzymaj sie, może jeszcze nas nie opuszczaj, może jeszcze się uda.
Skoro lekarz powiedział, że jest nadzieja to trzymaj się jej.

reklama
Hej. Chyba będę musiała się z wami pożegnać. Dzisiaj rano zaczęłam bardzo krwawić. Umówiłam się na wizytę lekarz powiedział że dzidziuś jest pęcherzem idealny niestety bardzo wolne bicie serduszka obecnie jestem w 6w2d a bicie serduszka wynosi jedynie 56. Dostałam luteine lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja ze wszystko będzie ok tylko u mnie jej już brak😞
Nie trać nadziei. Musisz być silna dla maluszka. Jeśli lekarz jest dobrej myśli to Ty też bądź 😘

Taką miałam ochotę. Mąż pojechał, zapłacił, zezwał że tak drogo a ja nie ruszyłam bo mi ryba fryturą śmierdzi 🙈

Załączniki

• 16041504319541569718626522337812.jpg
    16041504319541569718626522337812.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 97
Kochana nie trać nadziei wszystko moze sie jeszcze zdarzyc. Trzymam kciuki mocno za Ciebie i maluszka ❤

reklama
Do góry