Jak bez pieczenia to jest szansa, że mi wyjdzie dziękuję za przepisTo ciasto jest bez pieczenia wiec super proste
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bez pieczenia to jest szansa, że mi wyjdzie dziękuję za przepisTo ciasto jest bez pieczenia wiec super proste
Kurczę oby bo się wystraszyłam lekkoJa mam tak, że bolą mnie rano, ale tez niezbyt mocno, w ciągu dnia niewiele i potem na sama noc mocniej, spokojnie, one mogą tak boleć falowo
Nie ma za coJak bez pieczenia to jest szansa, że mi wyjdzie dziękuję za przepis
Mnie bolą mniej po seksie nie wiem czy to ma jakiś wpływ czy po prostu zbieg okolicznościJa mam tak, że bolą mnie rano, ale tez niezbyt mocno, w ciągu dnia niewiele i potem na sama noc mocniej, spokojnie, one mogą tak boleć falowo
Mnie bolą mniej po seksie [emoji85] nie wiem czy to ma jakiś wpływ czy po prostu zbieg okoliczności [emoji2368]
Piersi bolą nie zawsze. Czasem mniej czasem bardziej, czasem wcale. Na pewno jest okejKurde dziewczyny juz sobie wkrecam że coś jest nie tak bo piersi mnoe bola mniej niż rano wiem że nic to nie może oznaczać ale sie boje
Ale kfc to knajpa i nie ma tu nic wspólnego z niedziela handlową na pewno mają otwarte ;DO nieee! Ale mi zrobiłaś ochotę na b-smarta z tortillą Ale niestety KFC mam w rodzinnym mieście 50km od siebie, w dodatku w galerii, a u rodziców będę w niedzielę, więc wychodzi niedziela niehandlowa... I co ja teraz pocznę
No właśnie mi dziś z mdłości przeszło naNie slyszalam o takim przypadku [emoji38] muszę wypróbować[emoji16] A mdłości też są mniejsze [emoji6]?
Dziewczyny co myślicie o tym wózku? One w grudniu będą jesZcze tańsze bo będą wyprzedaże.Zobacz załącznik 1194558
Co on taki tani? Ja widziałam te ze skrzydełkami po 10 tysDziewczyny co myślicie o tym wózku? One w grudniu będą jesZcze tańsze bo będą wyprzedaże.Zobacz załącznik 1194558