reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Kurde dziewczyny juz sobie wkrecam że coś jest nie tak bo piersi mnoe bola mniej niż rano :( wiem że nic to nie może oznaczać ale sie boje :(
Piersi bolą nie zawsze. Czasem mniej czasem bardziej, czasem wcale. Na pewno jest okej :)

O nieee! Ale mi zrobiłaś ochotę na b-smarta z tortillą 😭 Ale niestety KFC mam w rodzinnym mieście 50km od siebie, w dodatku w galerii, a u rodziców będę w niedzielę, więc wychodzi niedziela niehandlowa... I co ja teraz pocznę 🥴
Ale kfc to knajpa i nie ma tu nic wspólnego z niedziela handlową ;) na pewno mają otwarte ;D

Dziewczyny co myślicie o tym wózku? One w grudniu będą jesZcze tańsze bo będą wyprzedaże.
Screenshot_2020-10-30-15-10-26-606_com.android.chrome.jpg

reklama
Do góry