reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
W Kielcach. Prywatny gabinet, nie klinika. Nie mam pojęcia ile bierze Genomed, wiem że wysyła do nich. Jest jednym z lepszych lekarzy jeśli chodzi o moje miasto, może dlatego ma inną cenę i może też dlatego namawia każdą pacjentkę.
A gdzie to jest? Co to za klinika i lekarz? Bo to trochę dziwne, że u niego jest takiej niż w genomedzie, czy mi się wydaje? ;)

No i zgaga ciągle mnie męczy. Wy też macie taką zgagę? Co bym nie zjadła to czuję zgagę i nie wiem czy to z ciążą związane czy znowu mam problemy z zoladkiem

Też tak myślę, natomiast on mi podkreślił, że nie namawia tylko w tych chorych czasach jest to jakaś opcja i tyle. Ale raczej się nie zdecydujemy.
To pewnie ma z tego jakiś zysk jak tak namawia.

Ja lubię moją gin i szanuje za wiedzę i w ogóle ale jak mi poleca i zachwala witaminy dla staraczek za 170 zł na 30 dni i sugeruje, że powinnam kupić to trochę mnie to razi. A jak dają ulotki to już wiadomo, że przed chwilą był przedstawiciel handlowy z prezentami.

Ja mam po poprzedniej córce Adamexa Barlette. Wielka krowa jak to mówią ale mega ma gondole duża i super się prowadzi mimo, iż jest ciężki.. A drugi mamy muuvo quick i do niego też mogę dokupić gondole. Mega się prowadzi jest lekki szybko się składa i nie kosztuje miliona monet. 😉 Cybex ma świetny design ale nie jestem pewna czy jest to wózek na każdy teren 😉
Ja teraz oglądałam sobie właśnie adamexy i wpadł mi w oko neonex x7😄

Przepraszam, że tak późno, ale zajechaliśmy jeszcze na cmentarz i dopiero jestem w domu.

Jest kropek!! Do tego z bijącym serduszkiem [emoji3590] ciąża kilka dni młodsza według USG 6+1, termin na 24.06. Odetchnęłam, chwilowo jestem spokojna [emoji846] kolejna wizyta 20.11 o 15.30 [emoji846]
Screenshot_20201030-154814_1.jpeg

reklama
Do góry