reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej dziewuszki.
Potrzebuje porady (w międzyczasie czytam wszystko co naskrobałyście od rana 🙈).
Robiłam bete w sobotę i poniedziałek. Wizytę mam w czwartek. Robić bete znow sobota-poniedziałek?

reklama
Hej dziewuszki.
Potrzebuje porady (w międzyczasie czytam wszystko co naskrobałyście od rana 🙈).
Robiłam bete w sobotę i poniedziałek. Wizytę mam w czwartek. Robić bete znow sobota-poniedziałek?
Jeżeli przyrost wyszedł ok to bym nie robiła😉 ja w ogóle nawet na początku ciąży nie robiłam😊

Odór mięsa jest nie do zniesienia, ale też różne smaki mi nie pasują które wcześniej były okej. A jak jest u was?
Mnie ciągnie do zdrowych rzeczy (tak dla odmiany [emoji23] ) już dawno tyle warzyw nie jadłam, chyba mi witamin brakuje... i nie ciągnie mnie do słodyczy, a zawsze wchłaniałam w dużych ilościach... Nie pamiętam jak było poprzednim razem, ale chyba normalnie jadłam [emoji848]

Cały dzień jadłam chleb z dżemem truskawkowym. Tylko to wchodziło dzisiaj. Ale o 17 wymyśliłam sobie ziemniaczki puree z marchewka z groszkiem 😂 No i ugotowałam !! 😂 także brzuch pełny. Ale czuje wciąż taki niedosyt jedzenia. Nie jem mięsa teraz bo śmierdzi wiec jakby co chwile czuje głód. No ale czuje tez mdłości i weź tu człowieku ciesz się ciążą 😂

ja też mam fazę na dżem. z omletem, bułką, obojętne 😁 jezu dlaczego nie mogę mieć fazy na brokuły. dziś zjadłam uwaga: jogurt orzechowy, croissanta z malinami, pad thaia, 2 pomarańcze i kinder bueno. tak, prawie wszystko jest słodkie :/

Cały dzień jadłam chleb z dżemem truskawkowym. Tylko to wchodziło dzisiaj. Ale o 17 wymyśliłam sobie ziemniaczki puree z marchewka z groszkiem 😂 No i ugotowałam !! 😂 także brzuch pełny. Ale czuje wciąż taki niedosyt jedzenia. Nie jem mięsa teraz bo śmierdzi wiec jakby co chwile czuje głód. No ale czuje tez mdłości i weź tu człowieku ciesz się ciążą 😂
Ja nie wiem co to dzisiaj się dzieje, ale z kim nie rozmawiam, to każdy na obiad puree 😂 Ja oczywiście też 🙈

reklama
Do góry