reklama
Gocha291991
Fanka BB :)
Ja bym nie robiła...Hej dziewuszki.
Potrzebuje porady (w międzyczasie czytam wszystko co naskrobałyście od rana ).
Robiłam bete w sobotę i poniedziałek. Wizytę mam w czwartek. Robić bete znow sobota-poniedziałek?
anka87906
Jeżeli przyrost wyszedł ok to bym nie robiła ja w ogóle nawet na początku ciąży nie robiłamHej dziewuszki.
Potrzebuje porady (w międzyczasie czytam wszystko co naskrobałyście od rana ).
Robiłam bete w sobotę i poniedziałek. Wizytę mam w czwartek. Robić bete znow sobota-poniedziałek?
Karolina04
Zaciekawiona BB
U mnie wszystko super jutro napisze dokładniej co i jak bo nie brałam kartek ani usg z auta 5 listopada mam przyjść i da mi skierowanie na badania na NFZ bo mówi że po co mam wydawać 300 zł a chodzę do niej prywatnie
Mnie ciągnie do zdrowych rzeczy (tak dla odmiany [emoji23] ) już dawno tyle warzyw nie jadłam, chyba mi witamin brakuje... i nie ciągnie mnie do słodyczy, a zawsze wchłaniałam w dużych ilościach... Nie pamiętam jak było poprzednim razem, ale chyba normalnie jadłam [emoji848]Odór mięsa jest nie do zniesienia, ale też różne smaki mi nie pasują które wcześniej były okej. A jak jest u was?
Ja dziś zjadłam 2 miski kiszonej kapusty takiej prosto z wiaderka i popchnęłam pączkiem [emoji39][emoji85]Cudownie ze wszystko dobrze [emoji173][emoji173]
Kiedyś za tako obiad dałabym sie zabić a teraz nie tkne kiszonego [emoji85][emoji85]
Bardzo się cieszę, gratuluję, jestem dobrej myśli :*
U mnie dwa tygodnie temu też był sam pęcherzyk 7mm, bez pęcherzyka żółtkowego, a teraz we wtorek zobaczyłam piękne serduszko
Starlights
Cały dzień jadłam chleb z dżemem truskawkowym. Tylko to wchodziło dzisiaj. Ale o 17 wymyśliłam sobie ziemniaczki puree z marchewka z groszkiem No i ugotowałam !! także brzuch pełny. Ale czuje wciąż taki niedosyt jedzenia. Nie jem mięsa teraz bo śmierdzi wiec jakby co chwile czuje głód. No ale czuje tez mdłości i weź tu człowieku ciesz się ciążą
ja też mam fazę na dżem. z omletem, bułką, obojętne jezu dlaczego nie mogę mieć fazy na brokuły. dziś zjadłam uwaga: jogurt orzechowy, croissanta z malinami, pad thaia, 2 pomarańcze i kinder bueno. tak, prawie wszystko jest słodkie :/
amanda2903
Ja nie wiem co to dzisiaj się dzieje, ale z kim nie rozmawiam, to każdy na obiad puree Ja oczywiście teżCały dzień jadłam chleb z dżemem truskawkowym. Tylko to wchodziło dzisiaj. Ale o 17 wymyśliłam sobie ziemniaczki puree z marchewka z groszkiem No i ugotowałam !! także brzuch pełny. Ale czuje wciąż taki niedosyt jedzenia. Nie jem mięsa teraz bo śmierdzi wiec jakby co chwile czuje głód. No ale czuje tez mdłości i weź tu człowieku ciesz się ciążą
reklama
amanda2903
Dziękuję bardzo, u Ciebie na pewno też wszystko będzie superBardzo się cieszę, gratuluję, jestem dobrej myśli :*