Starlights
Fanka BB :)
Ja za betę płaciłam 47 zl plus oczywiscie pobranie. cwaniaki specjalnie dają takie ceny bo wiedzą że babki i tak pójdą i zrobią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ja wiem, trudno ocenić bo ja jestem jedynaczką. Co do rozstępów, to po ciąży jak brzuch trochę zszedł to byłam załamana rozstępami a teraz po nich śladu nie ma . Ale smarowalam od początku w zasadzie brzuch i uda oliwką, a po maselm do ujedrniania po porodzie Ziaji. Myślę, że już sam masaż skóry dobrze na to wpływał. A może faktycznie tak mam ...Hmm czyli nie ma reguły wszystko w genach pewnie zapisane. Masz dobre geny brzuszek pozniej wybije i pewnie mniej rozstępów z tego będzie, a jeśli nie ma się tyle szczęscia to pozostaje się tylko z tym pogodzić
Spokojnie, nerwy nie pomogą a wręcz szkodząStartowałam z wagą 48kg, dziś już jestem 5kg do przodu [emoji23] wczoraj przyjaciółka przyjechała i jej powiedziałam o ciąży to powiedziała że mój brzuch wygląda na 5 miesiąc [emoji23][emoji23][emoji23] w pracy klienci też mi gratulują powiększenia się rodziny także tak [emoji14]
Ja za betę płaciłam 33 plus 5 za pobranie o ile się nie mylę [emoji846]
Jejku dziewczyny jeszcze 5h do wizyty [emoji44] mam stres milion [emoji24] ogarnijcie mnie [emoji23]
Daj znać po wizycie, będzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki. Za 50 min wizyta mam stresa i nadzieję że będzie wszystko dobrze
Tu zdjęcie z niedzieli [emoji23] a jak próbuję wciągnąć to suwnic niestety nie dzieje [emoji23]Pokaz ten brzuch, bo az sie wierzyc nie chce [emoji23] ja startowalam z 49, juz mam 51,5 hahahaha ale brzuch tylko jak przed okresem [emoji12]
To faktycznie brzuszek już wyraznie zarysowany. Mój po wieczornym opuchnieciu chyba jeszcze taki nie jest, ale dziś sprawdzę i porównamTu zdjęcie z niedzieli [emoji23] a jak próbuję wciągnąć to suwnic niestety nie dzieje [emoji23]Zobacz załącznik 1194104
Ja teraz dziewczyny też mam etap bekania dobrze ze w pracy nosze maseczkeTaaaaak! Odbija mi się non stop, chodzę i bekam jak ...
Mi się jednak udało wyjśc...nawet wyszlo piekne slonce...zrobilam male zakupy..syn nazbierał troche kasztanow moje pierwsze wyjscie od kilku dniJa zrobiłam sobie 2 h drzemki i teraz wstalam u tez juz pada