5 tydz to bardzo wcześnie. Bądź spokojna , odpoczywaj i czekaj na kolejne usgBetę robiłam w piątek i w poniedziałek. Na razie nie będę robić. Może w poniedziałek pójdę i w środę powtórzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 tydz to bardzo wcześnie. Bądź spokojna , odpoczywaj i czekaj na kolejne usgBetę robiłam w piątek i w poniedziałek. Na razie nie będę robić. Może w poniedziałek pójdę i w środę powtórzę.
Każdy taki wpis daje mi nadzieję że może być dobrze [emoji2960]Mysle ze zaczna sie masowe gwalty w Polsce...
Tak. Świetnie czułam się w ciąży z synem. W 9 t brałam ślub i bawiłam na weselu własnym
Myślę że miało to być w cudzysłowie. Każda teraz będzie zasłaniać się gwałtem
Czyli nie mogę zrobić tak że pójdę do lekarza wypisze mi l4 i automatycznie urlop mi się przerywa? Stanowiska napewno mi nie szykuje bo złożyłam mu wniosek o wychowawczy na 3 lataMożesz napisać podanie do pracodawcy ze rezygnujesz z urlopu wychowawczego i z dniem np 10,11 wracasz do pracy i w tym dniu również dostarczasz L4. (Warto poinformować pracodawcę ze jesteś w ciąży aby nie szykował Ci stanowiska )
A może któraś z was wie czy ten zakaz obowiązuje od dzisiaj czy na razie to jest "tylko" wyrok trybunału a do zakazu jeszcze trochę minie??
Chociaż znając życie zaraz zmienią ustawę pod osłoną nocy.
jeśli chcesz wczesniej to l4 przerywa automatycznie urlop wypoczynkowyCzyli nie mogę zrobić tak że pójdę do lekarza wypisze mi l4 i automatycznie urlop mi się przerywa? Stanowiska napewno mi nie szykuje bo złożyłam mu wniosek o wychowawczy na 3 lata
Podobno zacznie obowiązywać jak go gdzieś wpiszą, tzn w ciągu kilku dni. Tak piszą w internecieDobre pytanie. Też chciałabym wiedzieć.
Tak, o to mi chodziloMyślę że miało to być w cudzysłowie. Każda teraz będzie zasłaniać się gwałtem