Starlights
Fanka BB :)
a nie masz mozliwosci isc gdzie indziej?Mój gin ma termin dopiero na 13 listopada [emoji24][emoji24][emoji24]wcześniej pewnie nie zobacze malucha...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie masz mozliwosci isc gdzie indziej?Mój gin ma termin dopiero na 13 listopada [emoji24][emoji24][emoji24]wcześniej pewnie nie zobacze malucha...
Wow ale ekstra. Niesamowite jest to jak szybko fasolka zmienia się w malutkiego człowieczkaZobacz załącznik 1190892
Ja mam takiego zioma,Zdjęcie z wczoraj, dzisiaj 8+1 Czyli lekarz liczy 8 Skończone tygodnie nie rozpoczęte.
Haha a dla moich rodziców akurat jest to szczęśliwa data, poznali się w piątek 13Moj tak samo. Ale ze 13.11 to piatek to zapisalam sie na poniedzialek 16.11 i ja niby w przesady nie wierze hahahah
Wow ale ekstra. Niesamowite jest to jak szybko fasolka zmienia się w malutkiego człowieczka
A pije któraś z was kawę w ciąży? Sypaną? Bo ja się nie mogę opanować i jedną dziennie wypić muszę, z mlekiem.
Wow ale ekstra. Niesamowite jest to jak szybko fasolka zmienia się w malutkiego człowieczka
Dzięki, dobrze wiedziećZ diagnostyki. Właśnie ostatnio myslalam czy sobie robic i z kolezanka szukalysmy i jest w takiej cenie serio
Ja planuje jutro iść do lekarza i poprosić o zwolnienie, ale sytuacja jest taka że byłam umówiona do swojego lekarza na piątek, natomiast odwołali mi wizytę i może będzie w przyszłym tygodniu, więc muszę iść do innego, u którego jescze nigdy nie byłam i nie wiem czego się spodziewać pozatym trochę mnie gardło pobolewa i czuję się lekko podziębiona a to jest 7tydzien. 6+5.Mnie się lekarka sama zapytała czy chce l4
Zobacz załącznik 1190892
Ja mam takiego zioma,Zdjęcie z wczoraj, dzisiaj 8+1 Czyli lekarz liczy 8 Skończone tygodnie nie rozpoczęte.
Z tego co wiem, to testy z krwi nie sa zbyt wiarygodne, dlatego tez kosztuja 50zl, a genetyczne 500 zl.Dzięki, dobrze wiedzieć