reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Powiem Wam że kanapki sa dla mnoe nie do zjedzenia ale ide chyba po zapiekankę bo nie wytrzymam 😂😂
Ogólnie zdrowo sie odzywiam czasem coś "grzesznego" ale teraz tak mnie ciagnie do takich rzeczy 😂😂

W takim razie muszę spróbować, ale jedynie w czasie kiedy jest mi trochę lepiej na żołądku, bo w czasie mdłości to nawet nie potrafię się normalnie napić bez odruchu wymiotnego 🤦😂
Kup sobie jakąś mocno gazowana i mysle ze moze ci to pomoc :) trzymam kciuki :)
Ja mam cały dzień uczucie takiego ciężkiego żołądka :/

Kup sobie jakąś mocno gazowana i mysle ze moze ci to pomoc :) trzymam kciuki :)
Ja mam cały dzień uczucie takiego ciężkiego żołądka :/
Właśnie wykorzystałam moment po zjedzeniu obiadu (dopiero teraz dałam radę coś przełknąć 🤦), i poczułam się tak dobrze, że bez problemu przełknęłam tabsy 😁 Niestety teraz czuję, że mam już wszystko w gardle i też taki ciężki żołądek 😶

Daj spokój. Ja już miałam czarne myśli ☹️ po tych niepowodzeniach ciężko było mi myśleć pozytywnie... Aż się popłakałam jak zobaczyłam pulsujące serduszko ♥️ i tak duża fasolkę 😍 teraz jestem spokojniejsza ( w głębi głowy wiadomo boję się bo różnie bywa). Będę tylko leżeć i juz. Współczuję tylko mojemu bo nie dość że dużo dużo pracuje to musi zająć się nami, starszakiem , obiadami żeby je przywieźć, ogarnąć mieszkanie zakupy. Ale jest kochany, nie narzeka, tylko uspokaja mnie i każe leżeć i się nie martwić 😉 boję się że mieszkanie będzie wyglądać jak w filmach przed sprzątaniem u perfekcyjnej Pani domu 😂 moja znajomą która sprząta niestety teraz ma kwarantannę, ale jak tylko się jej skończy to nas wpisze w grafik.
Teraz to niczym się nie przejmuj tylko leż i odpoczywaj. Trzymam kciuki żeby krwiak szybko się wchłonął 🙂

reklama
Do góry