Dodulina20
Fanka BB :)
To tak jak u mnie, trzeba być dobrej myśli, będziemy się wspierać nawzajem
Tak pierwsza wizyta stąd też to zamartwianie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak pierwsza wizyta stąd też to zamartwianie
Ja tez mam 5+4, albo 5+5 różnie aplikacje pokazuja, i na wizytę idę we czwartek. Nie wiem ile bedzie juz widac, ale dluzej nie wytrzymamWiem że ten temat byl wałkowany w wielu miejscach i moze nawet tu u nas (teraz dokładnie nie pamiętam), ale powiedzcie mi jak w końcu liczy się tygodnie ciąży? Jak mam 5+4 to to jeszcze 5 tydzień czy już 6 skoro jest ponad 5... Już się całkiem pogubiłam [emoji23]
To już jest 6tyDopiero 5+4, chciałam wizytę w przyszłym tygodniu bo jeszcze nie byłam, ale mój lekarz wyjeżdża i dopiero mam na 4.11.
Wiem że ten temat byl wałkowany w wielu miejscach i moze nawet tu u nas (teraz dokładnie nie pamiętam), ale powiedzcie mi jak w końcu liczy się tygodnie ciąży? Jak mam 5+4 to to jeszcze 5 tydzień czy już 6 skoro jest ponad 5... Już się całkiem pogubiłam [emoji23]
To jeszcze masz czas na mdłości [emoji6]To już jest 6ty
Ja tez mam 5+4, albo 5+5 różnie aplikacje pokazuja, i na wizytę idę we czwartek. Nie wiem ile bedzie juz widac, ale dluzej nie wytrzymam [emoji85]
Dlaczego nie jesteś dobrym przykładem? Dziękuję, że odpisałaś, przynajmniej jest wiem, że istnieją takie jak ja i może to jednak normalne Mnie dziś pierwszy raz tak boli, bo już czwarta godzina mija
Wg lekarzy i ogolnie medycyny 5Wiem że ten temat byl wałkowany w wielu miejscach i moze nawet tu u nas (teraz dokładnie nie pamiętam), ale powiedzcie mi jak w końcu liczy się tygodnie ciąży? Jak mam 5+4 to to jeszcze 5 tydzień czy już 6 skoro jest ponad 5... Już się całkiem pogubiłam [emoji23]
dokładnieWg lekarzy i ogolnie medycyny 5
To też już zależy od lekarza chyba .. jak byłam na wizycie to było 6+2 i lekarz określał to jako początek 7 tygodniaWg lekarzy i ogolnie medycyny 5