reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie 😅 Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie 😂 Będę mieć bliźniaki 🤯😂😍 jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam🙈 muszę chyba wbić się na teleporade.

Pięknie !!! 😍😍❤️ Aż zazdroszczę kochana tych bliźniaków 😁😁❤️ (Oczywiście w taki dobry sposób 😅) życzę wszystkiego dobrego ! 👶👶

Oj może się zdarzyć 😁😂 ciekawe kto będzie nastepny😂 gin powiedział że wcale to nie jest jakoś bardzo rzadkie.
Zaś mąż jak już uwierzył że nie żartuje to zaśmiał się i powiedział że my to zawsze musimy mieć wszystko inaczej 🙈😂 i bardzo się ucieszył 🥰 żałuje tylko że nie mógł wejść do gabinetu 🥺

Kochana a do poczekalni mógł normalnie wejść ? Czy siedział w samochodzie ? Bo nie wiem właśnie czy ciągnąć mojego, wiem ze do gabinetu na pewno nie wpuszczą, ale do przychodni na korytarz? Będę się tak stresować, ze wolałabym żeby był 😁

Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie 😅 Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie 😂 Będę mieć bliźniaki 🤯😂😍 jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam🙈 muszę chyba wbić się na teleporade.
Szybko wczoraj usnęłam, a tu takie wieści 😍 kochana, gratuluję ci z całego serca i niech oba maluchy zdrowo rosną! ❤❤❤

Dziewczyny, używacie domestosa do sprzątania podczas ciąży ? Bo nie wiem, czy się powstrzymać jednak czy to przesada 🤔
Ja używam ale przeszkadza mi strasznie z resztą tak jak cilit bank. Aczkolwiek kolezanka się zatruła domestosem.
Kochana gratulacje 😁
Czosnek, miód, cytryna
emoji16.png
Ja brałam p r e n a l e n dla kobiet w ciąży.

Dzieci do szkoły odwiezione a ja się położyłam bo coś mi zimno... Wczorajszy plan zrealizowany w 100%,😁 i bardzo dobrze się czułam cały dzień. Wieczorem tylko straszny ból głowy miałam. Co gotujecie dziś na obiad?

Ja używam ale przeszkadza mi strasznie z resztą tak jak cilit bank. Aczkolwiek kolezanka się zatruła domestosem.

Kochana gratulacje 😁

Ja brałam p r e n a l e n dla kobiet w ciąży.

Dzieci do szkoły odwiezione a ja się położyłam bo coś mi zimno... Wczorajszy plan zrealizowany w 100%,😁 i bardzo dobrze się czułam cały dzień. Wieczorem tylko straszny ból głowy miałam. Co gotujecie dziś na obiad?
U mnie dziś kotlety mielone, pieczone ziemniaczki i brukselka:) odwiozlam młodego do szkoły, wstawiłam zmywarkę, zjadłam bułkę i dwie parówki i tak mnie teraz mdli, że szok, więc się trochę położyłam, zresztą dziś ide na noc do pracy, więc chyba jeszcze trochę pośpię:)

Ojej to mamy podobny termin wizyty i pewnir podobny termin porodu :) tak, obyśmy się wieczorem obie cieszyły :)
Ja mam 04.11, obyśmy spotkały się tu wieczorkiem i wzajemnie sobie gratulowały[emoji4] u mnie powinno być wtedy 7+3.
A czas jak na złość stoi w miejscu[emoji33]

@Niesia90 podwójne gratulacje, podwójne szczęście[emoji7][emoji3059]

Niesamowite! Gratulacje! Jak to czasem życie robi psikusy :)
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie [emoji28] Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie [emoji23] Będę mieć bliźniaki [emoji2962][emoji23][emoji7] jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam[emoji85] muszę chyba wbić się na teleporade.

Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie [emoji28] Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie [emoji23] Będę mieć bliźniaki [emoji2962][emoji23][emoji7] jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam[emoji85] muszę chyba wbić się na teleporade.
Ale wiadomość [emoji7][emoji7][emoji7] gratuluje
Gratuluje pozytywnych testów i wyników z krwi. Ja dzisiaj machnelam jeszcze jeden test z rana [emoji85]

Ps. Nie wiem dlaczego dodają się dwa zdjęcia[emoji1745]

Załączniki

• PSX_20201020_084443~2.jpeg
    PSX_20201020_084443~2.jpeg
    19,3 KB · Wyświetleń: 73
  • PSX_20201020_084443~2.jpeg
    PSX_20201020_084443~2.jpeg
    19,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Wow extra! Niech zdrowo rosną [emoji3590]
Masz w rodzinie bliźnięta?

Do góry