reklama
Ada.to.nie.wypada
Fanka BB :)
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie Będę mieć bliźniaki jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam muszę chyba wbić się na teleporade.
Pięknie !!! Aż zazdroszczę kochana tych bliźniaków (Oczywiście w taki dobry sposób ) życzę wszystkiego dobrego !
Oj może się zdarzyć ciekawe kto będzie nastepny gin powiedział że wcale to nie jest jakoś bardzo rzadkie.
Zaś mąż jak już uwierzył że nie żartuje to zaśmiał się i powiedział że my to zawsze musimy mieć wszystko inaczej i bardzo się ucieszył żałuje tylko że nie mógł wejść do gabinetu
Kochana a do poczekalni mógł normalnie wejść ? Czy siedział w samochodzie ? Bo nie wiem właśnie czy ciągnąć mojego, wiem ze do gabinetu na pewno nie wpuszczą, ale do przychodni na korytarz? Będę się tak stresować, ze wolałabym żeby był
Vingag
Szybko wczoraj usnęłam, a tu takie wieści kochana, gratuluję ci z całego serca i niech oba maluchy zdrowo rosną! ❤❤❤Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie Będę mieć bliźniaki jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam muszę chyba wbić się na teleporade.
Gocha291991
Ja używam ale przeszkadza mi strasznie z resztą tak jak cilit bank. Aczkolwiek kolezanka się zatruła domestosem.Dziewczyny, używacie domestosa do sprzątania podczas ciąży ? Bo nie wiem, czy się powstrzymać jednak czy to przesada
Kochana gratulacjeJa już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie Będę mieć bliźniaki jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
Ja brałam p r e n a l e n dla kobiet w ciąży.Czosnek, miód, cytryna
Dzieci do szkoły odwiezione a ja się położyłam bo coś mi zimno... Wczorajszy plan zrealizowany w 100%, i bardzo dobrze się czułam cały dzień. Wieczorem tylko straszny ból głowy miałam. Co gotujecie dziś na obiad?
Vingag
U mnie dziś kotlety mielone, pieczone ziemniaczki i brukselka odwiozlam młodego do szkoły, wstawiłam zmywarkę, zjadłam bułkę i dwie parówki i tak mnie teraz mdli, że szok, więc się trochę położyłam, zresztą dziś ide na noc do pracy, więc chyba jeszcze trochę pośpięJa używam ale przeszkadza mi strasznie z resztą tak jak cilit bank. Aczkolwiek kolezanka się zatruła domestosem.
Kochana gratulacje
Ja brałam p r e n a l e n dla kobiet w ciąży.
Dzieci do szkoły odwiezione a ja się położyłam bo coś mi zimno... Wczorajszy plan zrealizowany w 100%, i bardzo dobrze się czułam cały dzień. Wieczorem tylko straszny ból głowy miałam. Co gotujecie dziś na obiad?
Dodulina20
Ojej to mamy podobny termin wizyty i pewnir podobny termin porodu tak, obyśmy się wieczorem obie cieszyły
Ja mam 04.11, obyśmy spotkały się tu wieczorkiem i wzajemnie sobie gratulowały[emoji4] u mnie powinno być wtedy 7+3.
A czas jak na złość stoi w miejscu[emoji33]
@Niesia90 podwójne gratulacje, podwójne szczęście[emoji7][emoji3059]
Dodulina20
Niesamowite! Gratulacje! Jak to czasem życie robi psikusy
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie [emoji28] Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie [emoji23] Będę mieć bliźniaki [emoji2962][emoji23][emoji7] jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam[emoji85] muszę chyba wbić się na teleporade.
33latka
Ale wiadomość [emoji7][emoji7][emoji7] gratulujeJa już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie [emoji28] Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie [emoji23] Będę mieć bliźniaki [emoji2962][emoji23][emoji7] jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam[emoji85] muszę chyba wbić się na teleporade.
Gratuluje pozytywnych testów i wyników z krwi. Ja dzisiaj machnelam jeszcze jeden test z rana [emoji85]
Ps. Nie wiem dlaczego dodają się dwa zdjęcia[emoji1745]
Załączniki
Dodulina20
A czy u której z Was wpuścili na usg męża/partnera?
reklama
Dzej.zi
Wow extra! Niech zdrowo rosną [emoji3590]
Masz w rodzinie bliźnięta?
Masz w rodzinie bliźnięta?
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie [emoji28] Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie [emoji23] Będę mieć bliźniaki [emoji2962][emoji23][emoji7] jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?