reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
wow wow wow!!!! nie spodziewalas sie w ogole tego czy cos podejrzewalas?? jeju gratulacje!!!🤗🤗 szok musi byc przeogromny 😀 a akurat dzis zastanawialam sie czy komus po wizycie wyjda na obrazie blizniaki🤩🤩 teraz najwazniejsze znalezc super lekarza :)
Nic nie podejrzewałam! Betę miałam mała, wręcz martwiłam się że jest za niska. Z objawów to mdli mnie tak jak większość Was, tkliwe piersi i tyle. Do tego w rodzinie nie mamy żadnych bliźniaków !! 🙈 szok

Nic nie podejrzewałam! Betę miałam mała, wręcz martwiłam się że jest za niska. Z objawów to mdli mnie tak jak większość Was, tkliwe piersi i tyle. Do tego w rodzinie nie mamy żadnych bliźniaków !! 🙈 szok

no to pieknie😀😀! czyli podwojna owulacja moze zdarzyc sie kazdej z nas😁 to bedzie naprawde niespodzianka :D jak maz/partner zareagowal?😀

Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie [emoji28] Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie [emoji23] Będę mieć bliźniaki [emoji2962][emoji23][emoji7] jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam[emoji85] muszę chyba wbić się na teleporade.
Jaaaa ale niespodzianka [emoji7] gratulujeeee!!
Ale nas tu zaskoczyłas [emoji28]

Tak, pierwsza🥰 zapomniałam dopisać że liczyłam na serduszko i widziałam piękne 2 pulsujące punkciki. Również słyszałam. I oczywiście poryczalam się 🙈 Wg usg wyszedł 6+1 a z OM jest 6+3 wiec blisko.
Cudownie! Aż te serduszka sa wzruszające ❤ ja tez sie poplakalam bo myśląc o tym że dzieciatko ma kilka mm a tu juz serduszko bije to az ciezko pojąć ❤ alez musiałaś miec niespodziankę ❤ co na to mąż/ partner? :)

Udało mi się zapisać na wizytę, niestety mój lekarz wyjeżdża pod koniec tego tygodnia i wraca dopiero po wszystkich świętych... Wizyta na 4.11, godz. 20, to będzie 7+5 jeśli dobrze liczę, to czekanie mnie wykończy...!!
Czy ktoś jeszcze ma wizytę w tym terminie?

Ja mam 04.11, obyśmy spotkały się tu wieczorkiem i wzajemnie sobie gratulowały😊 u mnie powinno być wtedy 7+3.
A czas jak na złość stoi w miejscu😱

@Niesia90 podwójne gratulacje, podwójne szczęście😍🥰

reklama
Cóż za nowina ! Gratulacje ! 😀

Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie 😅 Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie 😂 Będę mieć bliźniaki 🤯😂😍 jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam🙈 muszę chyba wbić się na teleporade.

Do góry