reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Witamy Cię serdecznie 🙂 rozgosc się 😉 trzymam kciuki, że tym razem będzie wszystko dobrze 😘
To Twoja pierwsza ciąża z lekami? Mam podobny zestaw, neoparin i luteina 🙂
Pierwszy taki zestaw miałam już w ciązy z synem (7lat) z tym ze neoparin 40, byłam wówczas po dwóch staratach i ciąża zakończyła się szczęśliwie w 34tyg ciąży, potem kolejna ciąża mimo leków bez serducha :( potem już leki brałam od potwierdzonej owulacji i zwiększona dawka neoparin60 i ciąża z córką zakończona w 36 tyg. Oby ta ciąża była nudna :)

cześć, mogę nieśmiało się przywitac. o ciąży wiem od 10 października ale cały czas czekam na wizytę potwierdzającą która ma być 26.10. Krótko o mnie: mam 33 lata, dwójkę dzieci 7 i 4 lata to maja 6 ciąża i od początku na lekach luteina, duphaston i neoparin 60mg. Termin z OM mam na 21 czerwca :)
Hej kochana. Ja również mam 33 lata i dwójke dzieci starszy syn 12 lat młodszy 3 lata. Teraz jestem w piatym tygodniu ciazy u lekarza byłam 14.10 zapisał mi duphaston. Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego pomyslnego <3

Ja sie tez dziewczyny przejmuje bardzo tym że bedzie problem z wyplata świadczeń. Wiadomo pierwszy miesiąc wyplaca pracodawca ale co potem? Ponoc zus ma duży problem z wyplata świadczeń :/

Witam nowe mamusie[emoji4]

U mnie bezsenne noce, nie spałam do 3, potem 6.30 pobudka żeby dzieci do szkoły wyprawić i poszłam jeszcze trochę dospać. Kurcze non stop muszę coś pić bo mam Saharę w ustach[emoji51]
Laski które były na wizytach jak to teraz jest czy wizyta jest w maseczce czy można zdjąć? U mnie czerwona strefa i tak się właśnie zastanawiam jak to jest.
W maseczce

Ja sie tez dziewczyny przejmuje bardzo tym że bedzie problem z wyplata świadczeń. Wiadomo pierwszy miesiąc wyplaca pracodawca ale co potem? Ponoc zus ma duży problem z wyplata świadczeń :/
w kwietniu nie mialam z tym problemow, tylko przelewy z wynagrodzeniem caly czas przychodzily z zakladu pracy - oni sie jakos rozliczaja, czy jak ?

Powiedzialam szefowi, wyslal zastepce po kase, wiec zadzwonilam i o dziwo, dobrze to przyjal, az sie zdziwilam - powiedzial tylko ze ok, grafik ogarnie. Ale zeby jakies gratulacje czy cos, no to jednak nie🙄

reklama
cześć, mogę nieśmiało się przywitac. o ciąży wiem od 10 października ale cały czas czekam na wizytę potwierdzającą która ma być 26.10. Krótko o mnie: mam 33 lata, dwójkę dzieci 7 i 4 lata to maja 6 ciąża i od początku na lekach luteina, duphaston i neoparin 60mg. Termin z OM mam na 21 czerwca :)
Blondi matko jakbym o sobie cxytala poza ilością ciaz też mam 2 w domu, 7lat ale pod koniec grudnia kończy 8 i 4 latka. Termin z OM też na 21.06 😁

Do góry