reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Nie ma co na siłę trzymać się roboty w której nikt nie wspiera, a tylko dołuje. Ja powiedziałam jednej koleżance w piątek to się niemal popłakała ze szczęścia, o wszystko wypytywała, a drugiej dzisiaj i reakcja była podobna. Teraz najważniejszą jesteś Ty, idź na zwolnienie i niczym się nie przejmuj!
Ja tez dzis 12 godzin, wylozylam sie orzy biurku i walcze z mdlosciami. Dzis rano powiedzialam o ciazy kolezance przy zmianie, troche mi sie przykro zrobilo, bo nie uslyszalam zadnych gratulacji, tylko placz nad tym, ze grafik sie posypie... Ale utwierdzilo mnie to tylko w przekonaniu, ze w czwartek biore zwolnienie, bo nikt na moim miejscu sie by nawet nie ogladal za siebie...

Jestem za! Zawsze fajnie się dowiedzieć kto jest w podobnym wieku, w jakim mieście mieszka itp. będziemy się troszkę bardziej "znać", niby forum anonimowe, ale jednak spędzimy ze sobą kilka miesięcy albo i dłużej :)
Dziewczyny, pomysl z kilkoma watkami rowniez mi sie słabo podobal ale pomyslalam, zeby załozyc watek z informacjami o nas [emoji4]
Kazda dziewczyna by miała swoj 1 post z info ile lat, ile dziec, termin porodu i i wszystko to z czym by sie chciala z nami podzielić[emoji4] poprzez edycje posta dodawalybysmy info o przyszlych wizytach, co zostało ustalone na tych wizytach, jakie leki itp (taki maly dziennik ciązy).
Nawet jezeli bedzie tam 30-40 mamusiek to i tak szybko bedzie mozna znalezc konkretną dziewczyne.

Oczywiscie w pierwszym poscie by było info z linkiem, ze dyskusja toczy sie na innym wątku, a tu są same suche informacje bez komentowania.

Dobry pomysł czy to pierwszy objaw ciązowego kalafiora w miejscu mozgu i za bardzo wymyslam? [emoji28]

cześć, mogę nieśmiało się przywitac. o ciąży wiem od 10 października ale cały czas czekam na wizytę potwierdzającą która ma być 26.10. Krótko o mnie: mam 33 lata, dwójkę dzieci 7 i 4 lata to maja 6 ciąża i od początku na lekach luteina, duphaston i neoparin 60mg. Termin z OM mam na 21 czerwca :)

Jestem za! Zawsze fajnie się dowiedzieć kto jest w podobnym wieku, w jakim mieście mieszka itp. będziemy się troszkę bardziej "znać", niby forum anonimowe, ale jednak spędzimy ze sobą kilka miesięcy albo i dłużej :)
No wlasnie o to chodzi:
[emoji4] dodatkowo czesto mi sie mylą nicki, cos mi swita, ze ktos ma miec dzisiaj wizyte ale nie pamietam kto, albo zmagal sie z ta samą dolegliwoscia lub bral te same leki [emoji4] a tam łatwo bedzie mozna znalezc info, jak ktos chetny to nawet zdjecia z usg moze wstawiac.

Witam nowe mamusie😊

U mnie bezsenne noce, nie spałam do 3, potem 6.30 pobudka żeby dzieci do szkoły wyprawić i poszłam jeszcze trochę dospać. Kurcze non stop muszę coś pić bo mam Saharę w ustach😬
Laski które były na wizytach jak to teraz jest czy wizyta jest w maseczce czy można zdjąć? U mnie czerwona strefa i tak się właśnie zastanawiam jak to jest.

reklama
Do góry