reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Pierwszy taki zestaw miałam już w ciązy z synem (7lat) z tym ze neoparin 40, byłam wówczas po dwóch staratach i ciąża zakończyła się szczęśliwie w 34tyg ciąży, potem kolejna ciąża mimo leków bez serducha :( potem już leki brałam od potwierdzonej owulacji i zwiększona dawka neoparin60 i ciąża z córką zakończona w 36 tyg. Oby ta ciąża była nudna :)
U mnie to pierwsza ciąża z lekami. Biorę neoparin 40. Wcześniej miałam dwa niepowodzenia . Ta ciąża na pewno będzie bardzo nudna 😉😉 no ewentualnie pierwszy trymestr przerzygany 🤣

reklama
w kwietniu nie mialam z tym problemow, tylko przelewy z wynagrodzeniem caly czas przychodzily z zakladu pracy - oni sie jakos rozliczaja, czy jak ?

Powiedzialam szefowi, wyslal zastepce po kase, wiec zadzwonilam i o dziwo, dobrze to przyjal, az sie zdziwilam - powiedzial tylko ze ok, grafik ogarnie. Ale zeby jakies gratulacje czy cos, no to jednak nie🙄
No wlasnie ponoc jesli w zakładzie jest więcej niż 20 osób zatrudnionych to wtedy pracodawca placi a zus zwraca. Mam nadzieje ze nie będę miała z tym problemu :/

No po co gratulowac :/ ale dobrze że przynajmniej fochow nie ma

reklama
No wlasnie o to chodzi:
[emoji4] dodatkowo czesto mi sie mylą nicki, cos mi swita, ze ktos ma miec dzisiaj wizyte ale nie pamietam kto, albo zmagal sie z ta samą dolegliwoscia lub bral te same leki [emoji4] a tam łatwo bedzie mozna znalezc info, jak ktos chetny to nawet zdjecia z usg moze wstawiac.
Ja miałam o 11 :) ciałko żółte jest, ale jak podejrzewałam jest za wcześnie na coś więcej, więc tylko wzięłam zwolnienie i umówiłam się na piątek na USG, na poniedziałek mam wizytę i następna 17 listopada. Termin wychodzi na razie na 19 czerwca, z usg nie wiadomo ;)

Do góry