Gocha291991
Fanka BB :)
Pierwsza wizyta prywatnie ale kolejna umówiłam się już na NFZ, w końcu za coś place, ale fakt faktem lekarz ma mniej czasu na wizycie na NFZ. Kiedyś lekarz mi powiedział, że czego ja on niego oczekuje na tej prywatnej wizycie, że przecież nie powie mi nic więcej niż jest w stanie stwierdzić a prywatna wizyta nie sprawi że szybciej wrócę do zdrowia (to był akurat neurolog). W sumie miał rację.
W sumie tak. Dobrze,że masz taką możliwość sama bym się zdecydowała ale Mój lekarz niestety nie przyjmuje na nfz a szkoda bo ja do lekarza muszę się przekonać a nie zmienię bo prowadził mi już ciążę i mu ufam.
Napewno będzie wszystko dobrzeWłaśnie nadrobiłam dzisiejsze wpisy i szalejecie nie dość że niektóre z Was prawie się pokłóciły to temat spania dość odległy (przynajmniej dla mnie). Ja na razie ciągle myśle o poniedziałkowej wizycie i zastanawiam się czy będzie . Jestem bardzo podekscytowana i wierze że wszystko będzie dobrze.
Ja cierpię na bezsenność dzisiejszej nocy . Znowu w dzień nic nie zrobię bo będę zmęczona. Jejku.....