reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
👌 Iii wniosek jest taki, ze jedni chca dziecko u siebie w lozku, a inni nie :) zupelnie tak jak z karmieniem piersia/mlekiem modyfikowanym, porodem naturalnym/cc i milionem innych wyborow:D
Dokładnie :) Każdy ma wybór, to jego dziecko, jego życie. Niech każdy robi jak uważa i co mu pasuje oczywiscie w granicach rozsądku.

[emoji108] Iii wniosek jest taki, ze jedni chca dziecko u siebie w lozku, a inni nie :) zupelnie tak jak z karmieniem piersia/mlekiem modyfikowanym, porodem naturalnym/cc i milionem innych wyborow:D
I wniosek również taki, że na tym forum jeszcze nie raz poruszymy tematy, na które każda będzie miała inne zdanie [emoji16][emoji23] tam gdzie jest tyle kobiet, nie może być za spokojnie [emoji23][emoji23]

I wniosek również taki, że na tym forum jeszcze nie raz poruszymy tematy, na które każda będzie miała inne zdanie [emoji16][emoji23] tam gdzie jest tyle kobiet, nie może być za spokojnie [emoji23][emoji23]
Nie ma szans 😁 ale warto dzielic się swoimi doświadczeniami, swoją wiedzą, wiele można się nauczyć, spojrzeć z innej strony na pewne sprawy, gdyby wszyscy byli zgodni i jednomyślni to świat by stanął 🙂

reklama
To ja 😁😁
Jest pęcherzyk, pęcherzyk żółtkowy, zarodek i bijące serduszko ♥️ USG z ostatnią @ pokrywa się.karty ciąży jeszcze nie mam założonej. Za 2 tyg kolejna wizyta. Leki ciągle te same. Dzisiaj już miałam za darmo. I mam zrobić całą listę badań.
Ale powiem Wam szczerze że boję się jeszcze cieszyć 😉
Gratulacje! 😊
Ja tez nie mam dzieci ale widzę po znajomych jak wychowywać a jak nie wychowywać dzieci :)
Moja przyjaciółka ma tak ze od małego dzieci kładzie do łóżka i zasypiają same :) Wiadomo z rana czasem przyjdą ale nie ma tak ze śpią z rodzicami ciagle. Czasem w ciągu dnia to małe szatany ale wiedza ze jak przychodzi wieczor to kolacja mycie i do spania :) Nie raz Siedzimy u nich do nocy a dzieci grzecznie śpią :) Da się, tyllo trzeba wpajac im od małego :)
Może koleżanka ma szczęście i jej się takie anioły trafiły. Każde dziecko jest inne i rodzice równiez. Jedni nie tolerują spania z dzieckiem, inni nie wyobrażają sobie aby dziecko z nimi nie spało. Jedne dzieci usna same,inne trzeba nosić i usypiać po 2h. Coś tam można zawsze wypracować, ale to nie jest tak, że jak u koleżanki tak same ładnie idą spać i śpią przy gościach to jest tylko jej zasługa. Wypracowała zasady, ale miała też dzieci, które się tym zasadom poddały.
Ja nie spałam z moimi dziećmi, spały same w łóżeczkach. Mialy stałe godziny drzemek i wieczornego kładzenia spac. Ale usypialam je długo, nosiłam czasem, często leżałam z nimi w łóżku i potem przenosiłam. W nocy czasem wędrowały do mnie. Przy gościach syn by nie spał, bo ma sen jak ptak na gałęzi i by po prostu się obudził. Każde stuknięcie go budziło i trzeba było chodzić na paluszkach jak spał. Córka znowu śpi jak zabita i można by ją z domu wynieść i by się nie obudziła. Jak spala to mogłam odkurzać. Więc nie zawsze to jest kwestia zasad i zasługa rodziców. Różne są egzemplarze dzieci. Różni są też rodzica, dla jednych spanie z dziećmi to dramat, dla innych czysta przyjemność.

Jestem już po wizycie, Maleństwo znalazło idealne miejsce, ma całe 2mm i widziałam serduszko! ❤️ A raczej cały pulsujący punkcik 🥰 mam 5t5d, termin na 12 czerwca.
Mam jakąś parę dla siebie ze zbliżonym terminem? 😊
Ja mam termin z OM na 15.06
A powiedzcie dziewczyny do lekarza chodzicie na NFZ czy prywatnie? U nas jakiś kosmos gdziekolwiek się dostać, nawet prywatnie terminy najbliższe za miesiąc i cudem wyprosiłam na 26.10.
Na NFZ, w czwartek mam pierwszą wizytę. Nie chce wydawać majątku na badania, które mogę zrobić bezpłatnie. Na USG zapewne pójdę prywatnie dodatkowo, w miejsce że super sprzętem.[/QUOTE]

Do góry